Jeszcze nic straconego, rośnie nam mała sadystka :] tak wiem ukradzione z facegówna i ..j wam w dupe koniobijcy ale ta mała sprawia uśmiech na sadisticowej twarzy:) i jeszcze ten jej śmiech na koncu xD
to jest chłopiec debilu XD tylko ma długie włosy
- "Trey STOP"
35i
2024-12-01, 22:40
Już kiedyś podobny śmiech słyszałem.
omgomgomgomg napisał/a:
to jest chłopiec debilu XD tylko ma długie włosy
- "Trey STOP"
Po c🤬j wyzywasz? Srasz się z dupy. Masz jakiś problem?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Po c🤬j wyzywasz? Srasz się z dupy. Masz jakiś problem?
Jak już się tak troszczysz to ja mam parę problemów które chciał bym przegadać🙂
Uśmiałem się w c🤬j! Całe szczęście to sadol, bo już myślałem, że mi się strony pop🤬lily i jestem na kwejku.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Jak już się tak troszczysz to ja mam parę problemów które chciał bym przegadać🙂
Dawaj, razem damy radę
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Dawaj, razem damy radę
Ale na wstępie muszę podkreślić że jestem niewypłacalny.
I wlasnie dlatego nie wplace na sadistica w obecnej formie ani grosza. Ha tfu wam na ryj za splugawienie tego portalu.
clooks napisał/a:
I wlasnie dlatego nie wplace na sadistica w obecnej formie ani grosza. Ha tfu wam na ryj za splugawienie tego portalu.
Ja też nie
Za hodowlę kacapów i "poprawność polityczna"
Uciąłeś za dużo z filmu, czy strony Ci sie poj🤬y?
Mogłeś napisać jeszcze dłuższy wstęp do tego gówna - wyp🤬alaj z tym na softa zjebie
Rany boskie, nie dość że niepoprawnie opisany materiał bo to chłopiec. No tak, troszkę dłuższe włosy mogły zmylić młodszą widownię LPG... To do tego poziom emocji po prostu wybija korki w mózgu!!! Dziecko do rodzeństwa strzela z zabawki i się śmieje? A p🤬dy wołają mamę. Łał, ok, nonono
Prawdziwymi sadolami są moim zdaniem tutaj rodzice. Postawili dzieciakom trampolinę bez siatki zabezpieczającej tuż obok betonowego murku... Do tego zamontowali kamerę aby zapewne móc cieszyć się zimowymi wieczorami filmem, jak któreś z pociech staje się warzywem lub ginie... JPRDL.