W zasadzie c🤬j mnie to co on miał w głowie, każdy ma prawo do wolności wyznania
Ale uzależnienie się ujawniło
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kaufland..?
Zgaduję
SUCHAR jak diabli. Więcej zarazków jest w wodzie tzw. święconej w kościele niż w sklepie.
K🤬a, c🤬j wam do tego w co koleś wierzy i co robi... Jeśli to mu ma pomóc chociażby psychicznie i nikomu przy tym krzywdy nie robi to bardzo proszę. Wolę typa który tylko przyklęknie niż jakiegoś islamskiego terrorystę, który rozp🤬oliłby cały ten sklep i ludzi w nim przebywających.
Dolandinho napisał/a:
K🤬a, c🤬j wam do tego w co koleś wierzy i co robi... Jeśli to mu ma pomóc chociażby psychicznie i nikomu przy tym krzywdy nie robi to bardzo proszę. Wolę typa który tylko przyklęknie niż jakiegoś islamskiego terrorystę, który rozp🤬oliłby cały ten sklep i ludzi w nim przebywających.
Wróciłeś z zachodniej Europy? Nie zesraj się!!
a w domu pewnie bije żonusie i gw🤬ci dzieciaki
C0C0JUMBO napisał/a:
Wróciłeś z zachodniej Europy? Nie zesraj się!!
Następnym razem użyj jakiegoś sensownego argumentu zamiast "nie zesraj się". Nie zesram się, bo cały balast zrzuciłem już na klatę twojej starej.
Dolandinho napisał/a:
Następnym razem użyj jakiegoś sensownego argumentu zamiast "nie zesraj się". Nie zesram się, bo cały balast zrzuciłem już na klatę twojej starej.
No k🤬a twój argument z jego starą był suchszy...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
No k🤬a twój argument z jego starą był suchszy...
Wybacz, próbowałem się dostosować do poziomu rozmówcy.
Właściwie to wszystko się zgadza , centra handlowe to takie świątynie dla gimboateistow. Pewnie pomodlił się do swarożyca o dobrą promocje na żubra czy innego harnasia
Dolandinho napisał/a:
Wolę typa który tylko przyklęknie niż jakiegoś islamskiego terrorystę, który rozp🤬oliłby cały ten sklep i ludzi w nim przebywających.
Czy ja wiem. Islamski terrorysta zrobiłby materiał na harda , a tak tylko suchar.
Wolę katola od islamisty.
Wolę pis od po.
Wolę dżumę od eboli.
Tak, jestem p🤬lnięty, bo widzę tylko mniejsze i większe zło.
Wszedł po bułki z przytupem.
północ, południe, wschód, zachód i żeby tylko nie roztrzęsło przed kasą