W zasadzie c🤬j mnie to co on miał w głowie, każdy ma prawo do wolności wyznania
Ale uzależnienie się ujawniło
Kaufland..?
Zgaduję
SUCHAR jak diabli. Więcej zarazków jest w wodzie tzw. święconej w kościele niż w sklepie.
K🤬a, c🤬j wam do tego w co koleś wierzy i co robi... Jeśli to mu ma pomóc chociażby psychicznie i nikomu przy tym krzywdy nie robi to bardzo proszę. Wolę typa który tylko przyklęknie niż jakiegoś islamskiego terrorystę, który rozp🤬oliłby cały ten sklep i ludzi w nim przebywających.
Dolandinho napisał/a:
K🤬a, c🤬j wam do tego w co koleś wierzy i co robi... Jeśli to mu ma pomóc chociażby psychicznie i nikomu przy tym krzywdy nie robi to bardzo proszę. Wolę typa który tylko przyklęknie niż jakiegoś islamskiego terrorystę, który rozp🤬oliłby cały ten sklep i ludzi w nim przebywających.
Wróciłeś z zachodniej Europy? Nie zesraj się!!
a w domu pewnie bije żonusie i gw🤬ci dzieciaki
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
C0C0JUMBO napisał/a:
Wróciłeś z zachodniej Europy? Nie zesraj się!!
Następnym razem użyj jakiegoś sensownego argumentu zamiast "nie zesraj się". Nie zesram się, bo cały balast zrzuciłem już na klatę twojej starej.
Dolandinho napisał/a:
Następnym razem użyj jakiegoś sensownego argumentu zamiast "nie zesraj się". Nie zesram się, bo cały balast zrzuciłem już na klatę twojej starej.
No k🤬a twój argument z jego starą był suchszy...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
No k🤬a twój argument z jego starą był suchszy...
Wybacz, próbowałem się dostosować do poziomu rozmówcy.
Właściwie to wszystko się zgadza , centra handlowe to takie świątynie dla gimboateistow. Pewnie pomodlił się do swarożyca o dobrą promocje na żubra czy innego harnasia
podpis użytkownika
czarna fortuna
Dolandinho napisał/a:
Wolę typa który tylko przyklęknie niż jakiegoś islamskiego terrorystę, który rozp🤬oliłby cały ten sklep i ludzi w nim przebywających.
Czy ja wiem. Islamski terrorysta zrobiłby materiał na harda , a tak tylko suchar.
Wolę katola od islamisty.
Wolę pis od po.
Wolę dżumę od eboli.
Tak, jestem p🤬lnięty, bo widzę tylko mniejsze i większe zło.
Wszedł po bułki z przytupem.
północ, południe, wschód, zachód i żeby tylko nie roztrzęsło przed kasą