👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wielkie mi coś, już lepsza była babunia w trawką na głowie
może w tej wspólnocie jarają blanty:D

I to już...?
Chusta z maryśką to cały dowcip ?!!!
Kamień spadł mi z serca...
Już myślałem, że poczucie humoru mi siadło, albo jakieś otępienie dopadło.
Gapiłem się w to zdjęcie jak szpak w pi#@dę i za ch%ja nie mogłem pojąć co jest w nim śmiesznego. Chustę odrzuciłem jako jedną z pierwszych rzeczy, a tu taka niespodzianka

Chusta z maryśką to cały dowcip ?!!!
Kamień spadł mi z serca...
Już myślałem, że poczucie humoru mi siadło, albo jakieś otępienie dopadło.
Gapiłem się w to zdjęcie jak szpak w pi#@dę i za ch%ja nie mogłem pojąć co jest w nim śmiesznego. Chustę odrzuciłem jako jedną z pierwszych rzeczy, a tu taka niespodzianka

Minęła prawie minuta, nim skapnęłam się, że to całe halo dotyczy chustki na głowie.Obrazoburcze, szokujące i niebywałe, w istocie.

Weep napisał/a:
Minęła prawie minuta, nim skapnęłam się, że to całe halo dotyczy chustki na głowie.Obrazoburcze, szokujące i niebywałe, w istocie.
Why so serious?

yarzapp napisał/a:
Też nie rozumiem, co takiego heretyckiego w tej chuście.
słowo "heretyckiej" nie odnosi się do chusty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie