Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Świecące pasy
kesnall • 2012-12-27, 22:21
10-letnia Aurora zastanawiała się czemu samochody nie zatrzymują się na przejściach dla pieszych i jedyny wniosek do jakiego doszła to, że po prostu pasy na drodze są zbyt mało widoczne. IBM postanowiło coś na to zaradzić i zorganizowało eksperyment. Szkoda byłoby coś takiego wprowadzić - mniej wypadków ;/

Zgłoś
konto usunięte 2012-12-28, 10:54
@Gwardek

Wstyd mi za Ciebie.
Zgłoś
marcin3ck 2012-12-28, 10:56 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-28, 10:59
@naziolek

Nie zrob kupy, człeniu...
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-28, 11:32 1
Widzę, że same wytworne i super wyszkolone i doświadczone na drodze draiwery się tu wypowiadają. Szczególnie Ci "najstarsi".
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-28, 12:22 1
@marcin3ck

lubisz byc manipulowanym przez media lubisz cala wasza sprzeczke mam w dpie tylko dotknelo mnie te Twoje ''które mają ledwie 2-3 lata są największym zagrożeniem na naszych drogach''. Pol mojej rodziny pracuje w firmach ubezpieczeniowych i mlodzi kierowcy powoduja najgorsze wypadki w skutkach bo trafiaja sie takie nieodpowiedzialne leszcze. Ale gdyby spojrzec na droge to czy nie przyznasz mi racji ze to staruszkowie i kobiety( nie wszystkie) stwarzaja najwieksze zagrozenie? Statystyki tez mowia same za siebie tylko ze przeciez trzeba na czyms zarobic pieniadze. Mlodego zasponsoruje ojciec albo bedzie dorabial nocami. A taki dziadek niestety nie stac go na duze ubezpieczenie. Jezdze od 18 roku zycia jako dostawca i moze nie widzialem jeszcze wszystkiego ale to co wyrabiaja na drogach wyzej wymienieni to szkoda komentowac. I wedlug mnie doswiadczenie doswiadczeniem, ale to czy bedziesz dobrym kierowca czy nie widac juz jak zdajesz prawo jazdy. Tylko wlasnie to jest problem ze na tym egzaminei nie patrza na to czy jezdzisz jak przystalo na dobrego kierowce tylko czy umiesz dostosowac sie do jakze idiotycznych czasami prepisow bez wykazania wiekszych umiejetnosci.
Zgłoś
KamykHC 2012-12-28, 13:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DanielMarley 2012-12-28, 15:03
Zgłoś
~Angel 2012-12-28, 15:12
Zgłoś
elpolako 2012-12-28, 15:35
@Gwardek
Weź skończ i się nie pogrążaj, jak dla mnie jesteś skończonym zerem wyzywając wszystkich pokazujesz tylko jak do Ciebie znajomi odnoszą ( o ile ich masz)/// twoje nagranie? sadol.pl/zgotowana-woda-w-bmw-vt163222.htm bo coś rejestracja do Lublina pasuje
Zgłoś
Gwardek 2012-12-28, 16:30 1
Zgłoś
marcin3ck 2012-12-28, 18:45
Onos napisał/a:

@marcin3ck

lubisz byc manipulowanym przez media lubisz cala wasza sprzeczke mam w dpie tylko dotknelo mnie te Twoje ''które mają ledwie 2-3 lata są największym zagrożeniem na naszych drogach''. Pol mojej rodziny pracuje w firmach ubezpieczeniowych i mlodzi kierowcy powoduja najgorsze wypadki w skutkach bo trafiaja sie takie nieodpowiedzialne leszcze. Ale gdyby spojrzec na droge to czy nie przyznasz mi racji ze to staruszkowie i kobiety( nie wszystkie) stwarzaja najwieksze zagrozenie? Statystyki tez mowia same za siebie tylko ze przeciez trzeba na czyms zarobic pieniadze. Mlodego zasponsoruje ojciec albo bedzie dorabial nocami. A taki dziadek niestety nie stac go na duze ubezpieczenie. Jezdze od 18 roku zycia jako dostawca i moze nie widzialem jeszcze wszystkiego ale to co wyrabiaja na drogach wyzej wymienieni to szkoda komentowac. I wedlug mnie doswiadczenie doswiadczeniem, ale to czy bedziesz dobrym kierowca czy nie widac juz jak zdajesz prawo jazdy. Tylko wlasnie to jest problem ze na tym egzaminei nie patrza na to czy jezdzisz jak przystalo na dobrego kierowce tylko czy umiesz dostosowac sie do jakze idiotycznych czasami prepisow bez wykazania wiekszych umiejetnosci.

Przeczytaj raz jeszcze moją wypowiedź. Mówiłem o kierowcach, którzy mają ledwo 2-3 lata prawko, ale są przekonani, że są zajebistymi kierowcami (tak jak bohater komentarzy w tym temacie). Tacy kierowcy pozwalają sobie na więcej, bo czego oni nie potrafią na drodze...
Co do egzaminu to też uważam, że to jedna wielka farsa mimo, że udało mi się za pierwszym razem zdać.
Zgłoś
kroplowa 2012-12-28, 19:47
Sami widzicie na przykładzie tego debila Gwardek'a, że nawet jakby takie pasy były w Polsce to i tak by nic nie dało.. W Irlandii np. takie pasy byłyby zbędne. NIE MA OPCJI, że Cie jakiś samochód nie przepuści, samochodów ze dwadzieścia stoi i żaden nawet nie zatrąbi. Ludzie Cie podrzucą jak deszcz pada.. Ja to się obawiam, że jak wrócę do Polski to z przyzwyczajenia wejdę na pasy to mnie rozjadą przy pierwszej okazji..
Zgłoś
~CanesPL 2012-12-28, 22:05
Zgłoś
sidian 2012-12-28, 22:36
Zgłoś
Novotko 2012-12-28, 23:44
Bardzo dobry pomysł. Można jeszcze dodać dwa słupki ze świecącymi kulami i dodać do zasad ruchu drogowego o nakazie zatrzymania się przed pieszymi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem