Jeśli komuś się nie podoba to że ksiądz w tym roku zamiast wodą będzie kropił spirytusem to niech pierwszy zapali zapałkę
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
Ciekawe co na to katolicy haha koronawirus przeciez to boża sprawka, mam szczęście ze nie jestem wierzący w bajki o bogu
Ja lubię jedzenie ze święconki i inne dania, przygotowane specjalnie z okazji tego święta.Przykro mi, że w tym roku nie pójdę do mamusi na jedzonko
Katolicyzm to takie wyznanie którego celem jest pogardy Bogu okazywanie
Katolickie żłoby brak zaufania okazują Bogu na różne sposoby.
Modląc się do jakiś wymyślonych pachołków świętych negując dogmat o Jednym tyko Bogu ( Ewentualnie jednym Bogu w Trójcy Św ) Kierując swe modły do wymyślonych nic nie znaczących pachołków pokazują Bogu demonstracyjnie
że zapomnieli o jego wszechmocy i wszechwiedzy . Jakiż to słaby ten ich Bóg że aż tylu pomocników potrzebuje. Ewentualnie niezasługujący na bezpośrednie zaufanie skoro szukają sobie pośredników . ( Największy to bezsens bo Bóg wszech-słyszący każde zwracanie się do jakiegoś zmyślonego bytu i tak słyszy bezpośrednio ubolewając nad tym że marny człowieczek nie ufa mu i nie wierzy w jego dobroć i boskość.)
W dodatku katole bezceremonialnie potrafią Bogu rozkazy wydawać zwracając się do stwórcy jak do lokaja czego najlepszym przykładem jest Grzegorz Braun. sadol.pl/tryb-rozkazujacy-w-stosunku-do-boga-vt510051.htm
A poza tym żaden katol nawet nie potrafi pochwalić Jezusa.
Który to pierwszy uczyni ten ma ode mnie PIWO
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus! ................... czekam.
Katolickie żłoby brak zaufania okazują Bogu na różne sposoby.
Modląc się do jakiś wymyślonych pachołków świętych negując dogmat o Jednym tyko Bogu ( Ewentualnie jednym Bogu w Trójcy Św ) Kierując swe modły do wymyślonych nic nie znaczących pachołków pokazują Bogu demonstracyjnie
że zapomnieli o jego wszechmocy i wszechwiedzy . Jakiż to słaby ten ich Bóg że aż tylu pomocników potrzebuje. Ewentualnie niezasługujący na bezpośrednie zaufanie skoro szukają sobie pośredników . ( Największy to bezsens bo Bóg wszech-słyszący każde zwracanie się do jakiegoś zmyślonego bytu i tak słyszy bezpośrednio ubolewając nad tym że marny człowieczek nie ufa mu i nie wierzy w jego dobroć i boskość.)
W dodatku katole bezceremonialnie potrafią Bogu rozkazy wydawać zwracając się do stwórcy jak do lokaja czego najlepszym przykładem jest Grzegorz Braun. sadol.pl/tryb-rozkazujacy-w-stosunku-do-boga-vt510051.htm
A poza tym żaden katol nawet nie potrafi pochwalić Jezusa.
Który to pierwszy uczyni ten ma ode mnie PIWO
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus! ................... czekam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie