Imazuma napisał/a:
Np:pod pałac prezydencki, każdego dziesiątego.
K🤬a następny POpapraniec

Nie co ,że cżłowiek w TV/ w sklepach/ na przystankach/ w szpitalu/ na dworcu/ w samolocie/ w aucie/ w pracy/ w gazetach no i w internecie wszędzie styka się z tą POpieprzoną katastrofą to ty jak k🤬a płatny informator musisz to jeszcze na sadistic przenieść hipokryto!
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

widze ze zdjecie z pogrzebu , nie pytam o profesje denatki

@ Mr.Drwalu
Hipokryta to cię zrobił.
A i chętnie bym zarobił na wyśmiewaniu głupoty i ciemnogrodu.Jeżeli wiesz jak to daj znać ,pozdrawiam.
Hipokryta to cię zrobił.
A i chętnie bym zarobił na wyśmiewaniu głupoty i ciemnogrodu.Jeżeli wiesz jak to daj znać ,pozdrawiam.
@ Mr.Drwalu ja nie jestem za prawica czyli za peło i pisuarem, mnie to smieszy bo wole smiac sie z tych c🤬jow pod palacem niz byc jednym z nich! nie zaczynaj tutaj wojny politycznej pisuarze to nie forum "radyja"! idz do proboszcza swojego pobawicie sie jak arcybiskup pezt z wikarym! hahaha

@Prozac
Jakbyś k🤬a nie walnął tego teksta pod filmikiem to nie byłoby żadnej spiny, więc nie p🤬l
Jakbyś k🤬a nie walnął tego teksta pod filmikiem to nie byłoby żadnej spiny, więc nie p🤬l