📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wspaniały kontent. Uwielbiam Twoje wstawki są kwintesencją sadistica. Dzięki Tobie jest tak jak było 10 lat temu. Tak trzymaj a ta strona będzie jeszcze lepsza
Użytkownik420 napisał/a:
Wspaniały kontent. Uwielbiam Twoje wstawki są kwintesencją sadistica. Dzięki Tobie jest tak jak było 10 lat temu. Tak trzymaj a ta strona będzie jeszcze lepsza
Jeszcze trochę i do kręgosłupa się doliżesz.
zakapior napisał/a:
Jeszcze trochę i do kręgosłupa się doliżesz.
Sarkazm, mówi Ci to coś? Jak pisałem, że halcostam dodaje gówno to leciał po 30 min ban na miesiąc
Użytkownik420 napisał/a:
Zgadzam się. Przyjemnie się oglądało. Daję piwko autorowi.
Użytkownik420 napisał/a:
Ehh.... Przyjemnie to posiedzieć przy piwie ze znajomymi a wstawki tego człowieka można porównać do kebsa ostrego na drugi dzień i wpie**olenie tego co wysrasz raz jeszcze i raz jeszcze. Taka to przyjemność ale teraz na tej stronie nikt nie rozumie sarkazmu. .
Ty nie rozumiesz sarkazmu wobec twojego postu. Po całym dniu w robocie chcę sobie coś lekkiego obejrzeć na odstresowanie, więc nie wchodź mi w drogę. Nie każdego rajcuje dział hard.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie