👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gosc9988 napisał/a:
przecież w katoolicyzmie tez jest wiara w "cudy", wczoraj pojawil sie nawet news że obecny papież ma już na koncie pierwszy takowy
Te códy w chrześcijaństwie, to nie genetyczne z🤬by z zanieczyszczenia i kazirodztwa, tylko łaska spływająca na człowieka nie koniecznie zasłużenie, a przynosząca opamiętanie, inne spojrzenie na świat. Wyobraź sobie, że taranuje cię w maluchu ciężarówką nagrzany gościu, a Ty wychodzisz cało, z drobnym otarciem ramienia. Albo leżysz w szpitalu kolejny raz, z bólu gryziesz kołdrę, przeciwbólowe, rozkurczowe nie działają, nic w sumie konkretnego nie widać w badaniach, w domu żona w ciąży, małe dzieci, zastanawiasz się, czy tak wygląda koniec, coś tam chcą Ci wycinać, ale kowid, wypuszczają i wszystko ustępuje. Albo chlasz 25 lat, dochodzisz do pół litra dziennie popijanego kilkoma piwami, wali się zdrowie, rodzina i nagle odstawiasz wszystko jednego dnia, bez głodu, bez drżących rąk, stabilizuje się ciśnienie, zdrowie. W chrześcijaństwie i innych dużych religiach to są códy, a nie krowa z defektem genetycznym powstałym z życia w syfie.
to jest taka róznica oni swojego boga widzą a on ich nie a my nie widzimy swojego boga a on nas widzi
kwawfafarafa.. sadole ocknijta sie.. toć to ai w czystej postaci.. ale z was .. szkoda słów bo bana znów dostane..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie