fascynujące, może było by zabawne gdyby nie fakt że prawie każdy w Meksyku ma na imię Jesus.
haha ;d jesteś jedną z nielicznych ludzi oglądających napisy po filmie.
podpis użytkownika
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
c🤬jowe jak twoja matka, ani smieszne ani sensowne -_-
podpis użytkownika
Siemka nie mam nic do gadania. to pa
Sory ale kim jestes zeby mowic kto ma stad wyp🤬alac? Sam wyp🤬alaj w polprzysiadach.

RastaSoldat napisał/a:
haha ;d jesteś jedną z nielicznych ludzi oglądających napisy po filmie.
Ja oglądałem tylko przy "Johnny got his gun" ale to dlatego że byłem pod takim wrażeniem, że nie wiedziałem kiedy film się skończył.

Szejdziur napisał/a:
Sory ale kim jestes zeby mowic kto ma stad wyp🤬alac? Sam wyp🤬alaj w polprzysiadach.
a Ty k🤬a kim jesteś, żeby w ogóle się tu odzywać? 0 tematów, 3 posty i kozaczy...

To dobry pomysł, zostawmy już w spokoju murzynów, niech sobie hasają po drzewach i KFC, a my pośmiejemy się z chrześcijan

@up
Właśnie strzeliłeś sobie samobója. Bo chrześcijanami jesteśmy wszyscy (każdy z was na pewno był ochrzczony), a aktu apostazji raczej nikt się nie podjął. Więc wszyscy mamy równie przej🤬e
Właśnie strzeliłeś sobie samobója. Bo chrześcijanami jesteśmy wszyscy (każdy z was na pewno był ochrzczony), a aktu apostazji raczej nikt się nie podjął. Więc wszyscy mamy równie przej🤬e

@up
no w sumie racja hehe
Ale planuję sobie sprawić na 18 urodzinki taki akt apostazji ;]
no w sumie racja hehe

D19 napisał/a:
a Ty k🤬a kim jesteś, żeby w ogóle się tu odzywać? 0 tematów, 3 posty i kozaczy...
od czegoś trzeba zacząć

podpis użytkownika
Siema!