👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Nie każdy katolik jest moherem słuchającym Radia Maryja
Poczucie humoru mogą mieć jedni jak i drudzy
Nie każdy katolik jest moherem słuchającym Radia Maryja

Nawet jeśli się przyznał nie zmienia to faktu, że Jezus się narodził.

@up
ale nie jest już synem Boga tylko Józefa, a równie dobrze moglibyśmy wtedy wierzyć w Stefana syna Mieczysława
ale nie jest już synem Boga tylko Józefa, a równie dobrze moglibyśmy wtedy wierzyć w Stefana syna Mieczysława

Niby dlaczego? Boże Narodzenie jak sama nazwa mówi - jest świętem narodzin Jezusa. Z czyjej pyty by on nie był.

gosc.pl/doc/1402187.Ok-miliona-ubogich-na-wigiliach-organizowanych-przez-Kosciol
Katolicy: 1 000 000 - Ateiści: 1.
Pozdrawia agnostyk.
Katolicy: 1 000 000 - Ateiści: 1.
Pozdrawia agnostyk.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie