Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-12-19, 8:14 2
Wiadomo-Polska. Stan umysłu...
Zgłoś
orz1 2012-12-19, 8:18 5
To takie POLSKIE , jest to muszę zaj🤬, a jak by się nie dało zaj🤬 to wypiję na miejscu 4litry na raz, a czemu? Bo K🤬A za DARMO
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-19, 8:22
Przepraszam, Czy jest tu jakiś p🤬lony w odbyt patriota?! pewnie na filmie był jakiś

dlatego nienawidzę tego kraju może i ładny krajobrazowo jeśli chodzi o nature ale jak polska to tylko wsie miasta to jedno wielkie gówno otoczone patologią,pazernością i szatan wie czym jeszcze
Zgłoś
orz1 2012-12-19, 8:22 3
To takie POLSKIE , jest to muszę zaj🤬, a jak by się nie dało zaj🤬 to wypiję na miejscu 4litry na raz, a czemu? Bo K🤬A za DARMO
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-19, 8:28
żal patrzeć.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-19, 8:38 3
Już nie mówcie, że ta kobita podpieprzająca Polo Colę na samym początku ma źle i biednie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-19, 8:41 10
"przyszli znaleźli"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-19, 8:45 5
A tak wyglądał zastawiony stół:
Zgłoś
Krak 2012-12-19, 8:58

Gdziekolwiek nie wystawiasz tam zawsze zabiorą. Tyczy to się wszystkich ludzi. Wystarczy popatrzeć nie tylko ten stół.
Prawda jest taka, że łupy smakują najlepiej
A jak nie łupy to yuma.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-19, 9:04
Ja bym tam p🤬lnąl bombę pod tym stołem, nie ma miejsca dla takich ludzi na tym świecie.
Zgłoś
suchysongoful 2012-12-19, 9:16
RADOM - miasto twojej szansy. 24 % bezrobocia - co się dziwicie
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2012-12-19, 9:17 5
Podjeb picie dla Jezusa.

podpis użytkownika

Come to papa
Zgłoś
norbi1988 2012-12-19, 9:22
Najwięcej kradną Ci co mają najwięcej...
Zgłoś
pinio09 2012-12-19, 9:32 1
A to idioci nie jest po prostu do wzięcia? Widzicie gdzieś jakieś szklanki, talerze lub cokolwiek żeby na ten chleb dać? Może rodzaj takiej zapomogi w duchu Świąt? C🤬j wie, różne mają pomysły i pewnie jeszcze chcieli przy okazji miasto wypromować.
K🤬a od razu wielcy możni się bulwersują... "Jak tak do c🤬ja pana można?!", "Co za bydło!" Trochę pomyśleć by można, ale k🤬a nie lepiej zj🤬 wszystkich z błotem, bo pokażę jaki to jestem zajebisty i jaki to mam sztywny kręgosłup moralny. Ja już k🤬a widzę jak połowa z Was zap🤬la z głupim uśmiechem na jeszcze głupszej mordzie po to zbyszko...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-19, 9:35 2
Aż mi się przykro zrobiło, jak przeczytałem te komentarze, szkalujące naszych rodaków i nasz naród. Bo to jest przykre.
Nikomu nie życzę życia w nędzy i ubóstwie, a niestety, wielu Polaków tak dzisiaj żyje. Niejednokrotnie piją zwykłą kranówę, przegotowaną w zardzewiały czajniku na kuchence w której pali się węglem. Taka oranżada to po prostu dla niektórych luksus.
Wiadomo, może mogli zrobić więcej w przeszłości, by teraz nie biedować, ale czasem istnieją taki sploty nieszczęśliwych wypadków, że nie poradzisz i musisz wegetować.
Sam bym nie wziął, bo mnie stać. Ale nie oceniam ten ludzi przez ten pryzmat.

Mam pytanie do ludzi, którzy ich tak besztają - wasze to były Zbyszki? Przez was zakupione, za wasze pieniądze? Sprzątnęły wam te osoby sprzed nosa?
Oceniajcie dopiero wtedy, kiedy zdarzy się wam znaleźć w bardzo złej sytuacji materialnej. Nie oceniajcie bliźniego, bo może ma swoje powody.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie