👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czytając wasze komentarze, widzę że co nie którzy tłumaczą to biedą, że ich nie stać z emerytury/renty itd. Według mnie to nie prawda. Większość z nich bierze bo " ZA DARMO" Tak jest w przypadku tych wszystkich prezentacji które są organizowane zazwyczaj dla osób starszych. Firma chce sprzedać jakiś produkt a żeby zachęcić ludzi do przyjścia to napiszą w zaproszeniu że prezent jest... Ludzie od razu lecą bo "ZA DARMO". Zazwyczaj jest to jakiś badziew wart nie więcej jak 5 zł. Wiem to po przykładzie mojej babci, normalnie by nie poszła na prezentacje ale że jest upominek to pójdzie hahah.... smutne, ale taki jest schemat myślenia co niektórych.

Jest to wigilia w moim (wstyd mi) rodzinnym Radomiu.. Tak jest co roku.
W większości staruchy. Nauczyli się za komuny kraść a teraz mówią, że młodzież niewychowana bo miejsca nie ustąpi w autobusie.. Żenada
W większości staruchy. Nauczyli się za komuny kraść a teraz mówią, że młodzież niewychowana bo miejsca nie ustąpi w autobusie.. Żenada

Jest To W Radomiu Na Wigilii A Te Napoje Chleby Itp Były Po TO Że Obok Stały Kuchnie Polowe Żeby Zjeść Sobie Jakaś Zupe tymi napojami to przepić i chlebem przegryźć ale chamstwo z radomia pokazało jak sie bawi wstyd mi teraz za to miasto ...

Stara zasada. Bierz ile wlezie, bo nikt za darmo nic ci nie da. Jakby w Polsce dało się godnie żyć za uczciwą pracę to nie trzeba by kombinować.

Do wszystkich co bronią tych ludzi z filmiku "bo to bieda, bo rząd oszukuje" itp. - skoro to jest masowa impreza i ktoś to wystawił na wspólny stół, to każdy powinien korzystać, dzielić się... a tu wyszła na wierzch zwyczajna pazerność: "Stoi za darmo więc schowam do torby". Po prostu tracę wiarę w ludzi jak widzę coś takiego...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie