Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Świetne zdjęcia Warszawy
Mizantrop • 2013-02-18, 12:33
Ludzie z podziwem oglądają zdjęcia Nowych Jorków, Londynów i innych Hong Kongów, a sami mamy nie gorsze widoczki. Kilka zdjęć Warszawy o poziomie światowym

Warszawa nocą:

Świt:

Złote tarasy:

Plac zamkowy:

Pałac Kultury i Nauki:

W źródle znajduję się jeszcze kilkanaście innych fotografii więc zapraszam zainteresowanych

źródło

podpis użytkownika

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
GloomyUndertaker 2013-02-18, 19:06
kamyk69 napisał/a:

Może, gdybyś nie wychował się na Lubelszczyźnie, a w Warszawie, to posiałdbyś tą niezwykłą umiejętność czytania ze zrozumieniem

Przykro mi

Gdybym wychował się w Warszawie to na pewno byłbym na Twoim beznadziejnie daremnym poziomie. Czytanie ze zrozumieniem? Ja mam tą "niezwykłą" zdolność jak większość ludzi a czy Ty wiesz o czym piszesz? Jak masz ochotę rzucać błotem to wyślij PW a nie hejtuj w komentarzach. zauważ że ani Ty ani ja nie mamy tu poparcia. Mi to zwisa i powiewa, nie pokrzykuję jak Ty. Zresztą, już mi się nie chce zabierać głosu w tej dyskusji. Myślę (to dla Ciebie niepojęte, że inni też myślą a nie tylko Ty?) że powinieneś wziąć zimny prysznic bo już Ci się zwoje prostują na mózgu. Walnij jakąś ciętą ripostą na koniec, bo uwielbiasz mieć swoje na wierzchu. Powodzenia w podróżach po naszym pięknym kraju - nawet jeśli Warszawa jest och i ach to nasze wiochy, skanseny, ziemianki są dla nas dużo bardziej wartościowe i ciekawe. A Ty swoimi tekstami pogłębiasz tylko wypaczony wizerunek przeciętnego warszawiaka w Polsce.

garota - kratka piw ode mnie.

podpis użytkownika

Nie ma niemoralnych propozycji. Są tylko nieumiejętnie formułowane zachęty.
Zgłoś
ejdzbikej 2013-02-18, 19:19
aopia napisał/a:

Prawda jest taka, że musisz mieszkać w tym mieście trochę dłużej i zobaczyłbyś, że nie ma takiego pospiechu, żyje się tutaj tak samo jak w innych miastach.

1. Nic nie musze.
Za to ty musisz pogodzić się z tym, że niektórym może NIE ODPOWIADAC zycie w duzym miescie.
2. Nie, nie żyje sie tak samo, po c🤬j to p🤬lenie.
3. Nie, w ogole nie ma pospiechu, nie widac tego nawet w ruchu ulicznym, w ktorym to wszyscy jada zgodnie z przepisami, spokojnie i plynnie, nikt nikomu sie nie wpycha, nie wymusza, nie zajezdza drogi i nie trąbi, kierowcy są sympatyczni i życzliwi, nie raz pozwolą ci sie wlaczyc do ruchu, wszak nigdzie im sie nie spieszy

I żebyś wrazliwy debilu jeden z drugim prypadkiem nie wzial tego za 'pojazd po warszawie', bo to nie jest zaden pojazd, tylko takie sa realia. I jednym to pasuje a innym nie.
Zgłoś
aopia 2013-02-18, 19:25 1
ejdzbikej napisał/a:

1. Nic nie musze.
Za to ty musisz pogodzić się z tym, że niektórym może NIE ODPOWIADAC zycie w duzym miescie.
2. Nie, nie żyje sie tak samo, po c🤬j to p🤬lenie.
3. Nie, w ogole nie ma pospiechu, nie widac tego nawet w ruchu ulicznym, w ktorym to wszyscy jada zgodnie z przepisami, spokojnie i plynnie, nikt nikomu sie nie wpycha, nie wymusza, nie zajezdza drogi i nie trąbi, kierowcy są sympatyczni i życzliwi, nie raz pozwolą ci sie wlaczyc do ruchu, wszak nigdzie im sie nie spieszy

I żebyś wrazliwy debilu jeden z drugim prypadkiem nie wzial tego za 'pojazd po warszawie', bo to nie jest zaden pojazd, tylko takie sa realia. I jednym to pasuje a innym nie.

W dupie byłeś i gówno widziałeś. P🤬lnięci kierowcy są we Wrocławiu i w Katowicach. Może na Puławskiej w Warszawie jeżdżą debile, ale tak to nie spotkałem się z wieloma sytuacjami chamskich kierowców. I pośpiechu nie ma. K🤬a co z tego, że duże miasto. Co wy sobie myślicie, że Warszawa to Manhattan? Są dzielnice, które w ogóle nie wyglądają jakby należały do Warszawy, gdyby nie niebieskie nazwy ulic. Jeśli ktoś był tu i żył w pośpiechu, to równie dobrze może żyć w pośpiechu w innych miastach tyle, że w Warszawie możesz tak żyć, bo jest ci to umożliwione. Poza tym, Warszawa to przede wszystkim wygoda. Wszędzie blisko, wszędzie wszystko. Wygoda. Mógłbym żyć poza Warszawą gdybym nie musiał codziennie spędzać 2 godziny w podróży.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-18, 19:31
ejdzbikej:

Bardzo się cieszę, że masz góry, lasy i tak dalej. Mnie wk🤬iałoby to, że aby coś kupić muszę dymać do innego miasta.
Do spalin można się przyzwyczaić.
A pewnie nie mogłeś się odnaleźć, bo Twój móżdżek nie ogarnia rozkładu ZTM.

Następnym razem sięgnij po słownik i "udeż" się nim w łeb.

Pozdrawiam,
zagazowana spalinami, arogancka egoistka z Warszawy, która ma dość słoików i innych wieśniaków.
Miłego dnia.

co do kierowców: ja p🤬lę, wszędzie są i tacy którzy są chamami i tacy, którzy są normalni. już k🤬a nie szukaj argumentów z dupy.
Zgłoś
lufnik1946 2013-02-18, 19:51
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-18, 22:20
Weź z tymi zdjęciami to na wioche. warszawa same wieśniki, złodzieje i oszuści tam mieszkają.
a kierowcy to największe chamy i idioci. tylko naj🤬 k🤬a takim cwaniaczkom. C🤬j Wam w dupę. Jak z serwerowni sadistica do krakowa.

O tak mi możecie co najwyżej robić, do papy sssać.
Czujesz ten smak ? To smak pogardy!!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-18, 22:36
Na zdjęciach prawie jak New York, tylko shitty...
Zgłoś
aopia 2013-02-19, 0:18 1
WirującyLaczek napisał/a:

Weź z tymi zdjęciami to na wioche. warszawa same wieśniki, złodzieje i oszuści tam mieszkają.
a kierowcy to największe chamy i idioci. tylko naj🤬 k🤬a takim cwaniaczkom. C🤬j Wam w dupę. Jak z serwerowni sadistica do krakowa.
Obrazek

I to jest właśnie szablonowy bydlak z śłuńska lub jakiejś podgranicznej podlaskiej wsi. Boli dupa, że ja sobie k🤬a mogę pójść do Opery Narodowej, do Teatru Rozmaitości, do Łazienek, popatrzeć na parady pojebów, mieć sklep, alkoholowy, aptekę co 200 metrów, a ty najwyżej możesz popatrzeć jak krowy się wypasają. Największą atrakcją jest jak wójt przyjedzie samochodem przez łąkę. Do sklepu możesz PKSem raz w tygodniu. K🤬a my na wasze łąki płacimy miliard janosikowego. Ciśniecie na Warszawę, a hajs pobieracie. Śłuńsk niech wyp🤬ala po swoją c🤬jonomię, podlasie niech się dołączy do k🤬a Rosji, bo więcej osób tam mówi po rosyjsku niż po polsku.

Tak wolisz rozmawiać?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-19, 0:33
I k🤬a!

Ma być to autoshare, albo Was nap🤬le!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-19, 1:20
aopia napisał/a:

K🤬a my na wasze łąki płacimy miliard janosikowego. Ciśniecie na Warszawę, a hajs pobieracie.

jaki luj chyba cała polska ze "bydlakami ze ślunska" na czele utrzymują Warszawę i takich bambusów jak ty. nie odbudowano by Warszawy nie spłacono by nawet połowy długu gierka i nie wybudowano by tych wszystkich miejsc pracy i pięknych parków oraz galerii handlowych, gdyby nie bydlaki ze śląska i reszta k🤬a Polski idioto.

aopia,
i chyba k🤬a nigdy nie wyjechałeś z tej swojej j🤬ej Warszawy z reklamami zamiast drogowskazów. uwierz mi, że tyle samo jak nie więcej rzeczy jest do oglądania i robienia w aglomeracji śląskiej, Krakowie czy Wrocławiu niż w Warszawie no i oczywiście jest więcej połączeń drogowych i nie stoi się cały czas w korkach z takimi bucami jak ty lub twoi rodzice, którzy zapewne cię utrzymują.
Po za tym co to k🤬a jest jakaś polsko- warszawska czy jaki c🤬j. Przez takich ludzi jak ty wszyscy uważają Warszawiaków za c🤬li.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-19, 1:53
leciałem nad Warszawą samolotem z London Stansed i przyznam, że nad Warszawą jest chmura jarania zielska
Zgłoś
garota 2013-02-19, 9:21
WirującyLaczek napisał/a:

Hahah możemy Ci dać ssać do papy Hahahah ewidentnie należysz do grona debili o których pisałem.
Czujesz ten smak, to mój k🤬s gimbie p🤬lony. Hahhahahaha rzadko widzę taki samopojazd Brawo k🤬a cebulaku. Hahaha nie no nie mogę co za kretyn.
aopia 2013-02-19, 10:25
generaleiroxD napisał/a:

jaki luj chyba cała polska ze "bydlakami ze ślunska" na czele utrzymują Warszawę i takich bambusów jak ty. nie odbudowano by Warszawy nie spłacono by nawet połowy długu gierka i nie wybudowano by tych wszystkich miejsc pracy i pięknych parków oraz galerii handlowych, gdyby nie bydlaki ze śląska i reszta k🤬a Polski idioto.

aopia,
i chyba k🤬a nigdy nie wyjechałeś z tej swojej j🤬ej Warszawy z reklamami zamiast drogowskazów. uwierz mi, że tyle samo jak nie więcej rzeczy jest do oglądania i robienia w aglomeracji śląskiej, Krakowie czy Wrocławiu niż w Warszawie no i oczywiście jest więcej połączeń drogowych i nie stoi się cały czas w korkach z takimi bucami jak ty lub twoi rodzice, którzy zapewne cię utrzymują.
Po za tym co to k🤬a jest jakaś polsko- warszawska czy jaki c🤬j. Przez takich ludzi jak ty wszyscy uważają Warszawiaków za c🤬li.

Widzisz komu i na co odpowiedziałem? Gdyby nie on, tak bym nie napisał. I sprawdź sobie. Bogatsze powiaty utrzymują biedniejsze. Warszawa płaci miliard "janosikowego".
I zdziwiłbyś się, bo nie mieszkałem tylko w Warszawie, a z polskich miast odwiedziłem wszystkie ważniejsze.
A wyjechałeś kiedyś z Polski? No to zobaczysz wtedy różnice. Jedynie Warszawa jakoś nadgania, chociaż też mizernie.

Ale faktem jest, wstawisz zdjęcie centrum Warszawy i każdemu dupa pęka na ten widok i k🤬a myślą jak to by doj🤬 Warszawie, jak to k🤬a sprytnie pojechać na Warszawę.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-01, 18:39
Ech ciężko mi się juz zwracać "rodacy" do innych krajanów jak widze to przerzucanie się gównem między sobą, hejt na warszawe i argumenty ze jest syf h🤬jowi kierowcy smog blablabla, naprawde sprawiacie wrazenie jakby wam dupa miala p🤬lnąć z zazdrości, z kolei warszawiacy: słoiki, ja mam to ja mam tamto w miescie - wy z kolei zachowujecie sie jakbyscie Brukseli mieszkali. Taka sama wasza opera narodowa jak i moja - to nie jest nic wasze. Tworzycie h🤬jowe granice a potem nap🤬lacie i oskarzacie innnych o podkreslanie roznic i licytowanie sie w stylu "moje lepsze bo mojsze"
Ja sobie mieszkam w Tarnowie, w małym mieście, niecałe 120k ludnosci i kocham to miasto, stare galicyjskie kamieniczki fantastyczny starówkowy klimat i kocham to ze znam calutkie miasto co do jednej ulicy. To tu chlałem to tam popalałem, kocham to uczucie kiedy budze sie na zgonie h🤬j wi gdzie w jakimkolwiek miejscu miasta i mam wyj🤬e bo wiem czego sie spodziewac gdzie pojsc gdzie nie isc a wy żryjcie się tak jakby urzad miasta w którym jestescie zameldowani był dla was dobrem najwyższym. Prawda moze Tarnów nie jest piekny jak stare miasto w Krakowie czy Warsaw-downtown ale byłem tu i tu i więcej tam obskurnych osiedli niz u mnie. Najbardziej podobał mi się Wrocław świetne miasto. Dlatego pozdrawiam Wrocławiaków a reszte spinaczy mam w głębokim poważaniu za nazywanie mnie, czującego się w każdym mieście jak u siebie - w Polsce - p🤬lonym słoikiem czy innym takim
Zgłoś