Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:47
Świetne zdjęcia Warszawy
Mizantrop • 2013-02-18, 12:33
Ludzie z podziwem oglądają zdjęcia Nowych Jorków, Londynów i innych Hong Kongów, a sami mamy nie gorsze widoczki. Kilka zdjęć Warszawy o poziomie światowym

Warszawa nocą:

Świt:

Złote tarasy:

Plac zamkowy:

Pałac Kultury i Nauki:

W źródle znajduję się jeszcze kilkanaście innych fotografii więc zapraszam zainteresowanych

źródło
Zgłoś
GloomyUndertaker 2013-02-18, 19:06
kamyk69 napisał/a:

Może, gdybyś nie wychował się na Lubelszczyźnie, a w Warszawie, to posiałdbyś tą niezwykłą umiejętność czytania ze zrozumieniem

Przykro mi

Gdybym wychował się w Warszawie to na pewno byłbym na Twoim beznadziejnie daremnym poziomie. Czytanie ze zrozumieniem? Ja mam tą "niezwykłą" zdolność jak większość ludzi a czy Ty wiesz o czym piszesz? Jak masz ochotę rzucać błotem to wyślij PW a nie hejtuj w komentarzach. zauważ że ani Ty ani ja nie mamy tu poparcia. Mi to zwisa i powiewa, nie pokrzykuję jak Ty. Zresztą, już mi się nie chce zabierać głosu w tej dyskusji. Myślę (to dla Ciebie niepojęte, że inni też myślą a nie tylko Ty?) że powinieneś wziąć zimny prysznic bo już Ci się zwoje prostują na mózgu. Walnij jakąś ciętą ripostą na koniec, bo uwielbiasz mieć swoje na wierzchu. Powodzenia w podróżach po naszym pięknym kraju - nawet jeśli Warszawa jest och i ach to nasze wiochy, skanseny, ziemianki są dla nas dużo bardziej wartościowe i ciekawe. A Ty swoimi tekstami pogłębiasz tylko wypaczony wizerunek przeciętnego warszawiaka w Polsce.

garota - kratka piw ode mnie.
Zgłoś
ejdzbikej 2013-02-18, 19:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
aopia 2013-02-18, 19:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 19:31
Zgłoś
lufnik1946 2013-02-18, 19:51
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 22:20
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 22:36
Na zdjęciach prawie jak New York, tylko shitty...
Zgłoś
aopia 2013-02-19, 0:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 0:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 1:20
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 1:53
leciałem nad Warszawą samolotem z London Stansed i przyznam, że nad Warszawą jest chmura jarania zielska
Zgłoś
garota 2013-02-19, 9:21
aopia 2013-02-19, 10:25
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 18:39
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem