Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:47
Świetne zdjęcia Warszawy
Mizantrop • 2013-02-18, 12:33
Ludzie z podziwem oglądają zdjęcia Nowych Jorków, Londynów i innych Hong Kongów, a sami mamy nie gorsze widoczki. Kilka zdjęć Warszawy o poziomie światowym

Warszawa nocą:

Świt:

Złote tarasy:

Plac zamkowy:

Pałac Kultury i Nauki:

W źródle znajduję się jeszcze kilkanaście innych fotografii więc zapraszam zainteresowanych

źródło
Zgłoś
dumad 2013-02-18, 16:40
pierwsze zdjecie robi wrażenie ale fotograf poszedł na łatwiznę ucinając to co brzydkie i wstawił w fotoszopie odbicie lustrzane
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 16:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 16:55
Niby miasto a same wieśniaki...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 17:01 1
Mondus napisał/a:

Wybaczcie mi użytkownicy sadola, że wdaję się w polemikę z kamyk69 ale:

Urodziłem się w Warszawie, wychowałem się na Lubelszczyźnie, sentymentalnie związany jestem z morzem a obecnie mieszkam na Śląsku i nigdzie, nawet w Sosnowcu nie ma tak zapatrzonych w siebie i własną nieomylność ludzi jak w Warszawie. Przykro mi że przez takich ludzi jak Ty, opinia o Warszawiakach jest taka a nie inna. W Twoich oczach mogę być wieśniakiem o małym rozumku ale to tylko świadczy o Tobie - jak bardzo ograniczony i ubogi intelektualnie jesteś.

matikiller - "stolyca" to zaakcentowane "mazurzenie" słowa "stolica".

Może, gdybyś nie wychował się na Lubelszczyźnie, a w Warszawie, to posiałdbyś tą niezwykłą umiejętność czytania ze zrozumieniem

Przykro mi
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 17:18
szkoda tylko, że na każdym zdjęciu (odnosząc się do linku) jest niemalże to samo miejsce, ewentualnie z różnych perspektyw. nie ma się czym chwalić
Zgłoś
mooop12 2013-02-18, 17:20
ramzei napisał/a:

"Świetne" "Warszawa" te dwa słowa jakoś do siebie nie pasują...

Boli dupa że w swojej wsi nie masz co zwiedzać, co?
Zgłoś
garota 2013-02-18, 17:20 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ejdzbikej 2013-02-18, 17:32
Zgłoś
Marshal 2013-02-18, 17:35
Zgłoś
ejdzbikej 2013-02-18, 17:44
Zgłoś
tigerqaz 2013-02-18, 17:45 1
Cytat:

Świetne zdjęcia Warszawy

Nie oszukujmy się i poczekajmy na zdjęcia jak już wstanie dzień...

Zgłoś
konto usunięte 2013-02-18, 17:51
pytanie do warszawiaków: gdzie chowacie słomę kiedy robią zdjęcia?
Zgłoś
aopia 2013-02-18, 17:57
Zgłoś
garota 2013-02-18, 18:06
johnnybgoode napisał/a:

pytanie do warszawiaków: gdzie chowacie słomę kiedy robią zdjęcia?

Zajrzyj mamie pod materac to zobaczysz ciećwierzu
Zgłoś
aopia 2013-02-18, 18:59 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem