Ludzie z podziwem oglądają zdjęcia Nowych Jorków, Londynów i innych Hong Kongów, a sami mamy nie gorsze widoczki. Kilka zdjęć Warszawy o poziomie światowym
Warszawa nocą:
Świt:
Złote tarasy:
Plac zamkowy:
Pałac Kultury i Nauki:
W źródle znajduję się jeszcze kilkanaście innych fotografii więc zapraszam zainteresowanych
źródło
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-02-18, 14:56
Niestety Warszawa nie jest na co dzień chociażby w 10% tak ładna jak na tych fotkach. A fajnie by było.
konto usunięte
2013-02-18, 15:20
konto usunięte
2013-02-18, 15:29
Chcesz komuś popsuć wakacje?
Powiem tak-taki zakres kolorów to tzw technika HDR. Dość prosty i jak widać zachwycający efekt.
konto usunięte
2013-02-18, 15:46
Mondus
Urodziłem się i mieszkam w Warszawie od dziecka, nigdy nie przyszło by mi na myśl uważać się z kogoś lepszego ze względu na miejsce zamieszkania. Nie znam również nikogo kto tak uważa.
Nie wiem skąd bierzesz te informacje, ale sam nakręcasz spirale nienawiści. Co za bzdury...
Wybaczcie mi użytkownicy sadola, że wdaję się w polemikę z kamyk69 ale:
Urodziłem się w Warszawie, wychowałem się na Lubelszczyźnie, sentymentalnie związany jestem z morzem a obecnie mieszkam na Śląsku i nigdzie, nawet w Sosnowcu nie ma tak zapatrzonych w siebie i własną nieomylność ludzi jak w Warszawie. Przykro mi że przez takich ludzi jak Ty, opinia o Warszawiakach jest taka a nie inna. W Twoich oczach mogę być wieśniakiem o małym rozumku ale to tylko świadczy o Tobie - jak bardzo ograniczony i ubogi intelektualnie jesteś.
matikiller - "stolyca" to zaakcentowane "mazurzenie" słowa "stolica".
konto usunięte
2013-02-18, 16:01
skoro Ty lecisz stereotypami i jakimiś z dupy wyssanymi teoriami, ja też będę.
cieszę się, że nie jestem z Sosnowca. Przynajmniej mamusia mnie w kocyku nie upuściła.
tak, urodziłam się w Warszawie i mieszkam w niej od dwudziestu-paru lat. A Tobie i innym wieśniakom po prostu żal dupkę ściska. tylko wstyd się przyznać.
Albo jak kto woli - Lwowskie zaciąganie, które wrosło w folklor mazowszczyzny, przez napływ emigrantów ze wschodu na początku XX wieku.
konto usunięte
2013-02-18, 16:39
Warszawa - Mekka hipsterów i pseudointeligentów.