Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:01
lukasfkp 2021-05-14, 22:41 19
Musiał być bardzo spóźniony bo wszyscy już wracali.
Zgłoś
Asuritta 2021-05-14, 23:51 34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tuco 2021-05-15, 1:08 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Spidster 2021-05-15, 1:52 3
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2021-05-15, 8:23 2
I jeszcze sobie myśli - czemu te wszystkie downy wyprzedzają naraz i to przed samą moją maską?
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-05-15, 8:25 3
Zgłoś
konto usunięte 2021-05-15, 8:33
We wszystkich takich przypadkach zastanawia mnie dlaczego ci kierowcy nie chcą zawrócić. Jestem pewny, że ludzie by im pomogli i zrobili miejsce
Zgłoś
Juzwa 2021-05-15, 8:56 1
Spidster napisał/a:

ciekawe co ma wpływ na to, że te debile najczęściej jadą pasem do wyprzedzania.

Trzymają się prawej strony zgodnie z przepisami.
Swojej prawej strony.
Zgłoś
Owlman 2021-05-15, 9:34 1
Tuco napisał/a:

A tak przy okazji - ciekawe co ma wpływ na to, że te debile najczęściej jadą pasem do wyprzedzania.

To chyba jakaś pierniczona magia.
Ta sama, która nakazuje kierowcom zatrzymać się na torach kolejowych, gdy przed nim opuści się szlaban.
Zgłoś
Takafura 2021-05-15, 9:54
Rozumiem że ktoś wjechał "pod prąd". Zdarza się - tyle znaków, wysepek, pasy, obcy teren, zmęczenie, dostawczak coś tam zasłonił. OK.
Ale dlaczego nie zawrócił ? Samobójca czy liczył że wróci do zjazdu który pominął ?
Zgłoś
htp 2021-05-15, 10:46
Takafura napisał/a:

Rozumiem że ktoś wjechał "pod prąd". Zdarza się - tyle znaków, wysepek, pasy, obcy teren, zmęczenie, dostawczak coś tam zasłonił. OK.
Ale dlaczego nie zawrócił ? Samobójca czy liczył że wróci do zjazdu który pominął ?

A może po prostu, zwyczajnie pijany?
Zgłoś
Takafura 2021-05-15, 18:45
htp napisał/a:

A może po prostu, zwyczajnie pijany?

U mnie we wsi po pijaku to potrafią policji uciec a nie takie debilizmy odstawiać...
Ale możesz mieć rację.
Zgłoś
lm65 2021-05-15, 21:55
Co oni z tą czaszką??? nie lepiej serce wyciąć?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem