📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:01

I jeszcze sobie myśli - czemu te wszystkie downy wyprzedzają naraz i to przed samą moją maską?

We wszystkich takich przypadkach zastanawia mnie dlaczego ci kierowcy nie chcą zawrócić. Jestem pewny, że ludzie by im pomogli i zrobili miejsce
Spidster napisał/a:
ciekawe co ma wpływ na to, że te debile najczęściej jadą pasem do wyprzedzania.
Trzymają się prawej strony zgodnie z przepisami.
Swojej prawej strony.
Tuco napisał/a:
A tak przy okazji - ciekawe co ma wpływ na to, że te debile najczęściej jadą pasem do wyprzedzania.
To chyba jakaś pierniczona magia.
Ta sama, która nakazuje kierowcom zatrzymać się na torach kolejowych, gdy przed nim opuści się szlaban.
Rozumiem że ktoś wjechał "pod prąd". Zdarza się - tyle znaków, wysepek, pasy, obcy teren, zmęczenie, dostawczak coś tam zasłonił. OK.
Ale dlaczego nie zawrócił ? Samobójca czy liczył że wróci do zjazdu który pominął ?
Ale dlaczego nie zawrócił ? Samobójca czy liczył że wróci do zjazdu który pominął ?
Takafura napisał/a:
Rozumiem że ktoś wjechał "pod prąd". Zdarza się - tyle znaków, wysepek, pasy, obcy teren, zmęczenie, dostawczak coś tam zasłonił. OK.
A może po prostu, zwyczajnie pijany?
htp napisał/a:
A może po prostu, zwyczajnie pijany?
U mnie we wsi po pijaku to potrafią policji uciec a nie takie debilizmy odstawiać...
Ale możesz mieć rację.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie