Gościu obrał dobrą taktykę, pajac w białym podkoszulku się wystrzelał na samym początku, zaczął chaotycznie, a ten garda, poczekał, ten się zmęczył to go skosił

harpagany zawsze tak koncza,.
podpis użytkownika
Talk Shit Get Hit
Podstawą dobrej walki jest zachowanie zimnej krwi

podpis użytkownika
Toruń

Fajny klimacik panuje na takiej sali, a co do sparingu to ten w białym to amator, podpasiony koksik, co dwóch rund by nie wytrzymał.
pierwszy backfist robił chyba w oszołomieniu po ciosie
drugi w 10
drugi w 10

I to jest k🤬a sport walki!!! A nie jakieś j🤬e zapasy, piwo leci.
Cytat:
Sparing, jak bójka dresów pod blokiem
![]()
chyba cie poj🤬o.
podpis użytkownika

evilbg napisał/a:
Sparing, jak bójka dresów pod blokiem
![]()
To wrzuć film z jakiegoś Twojego sparingu. Proszę Cię mistrzu, chcemy się czegoś nauczyć od tak zacnego fightera jak Ty!
Chciałbym umieć sie tak nap🤬lać
podpis użytkownika
\o/ \o/ \o/
@wolo1994 - walka zapaśnika np z bokserem wygląda tak, że zawsze wygra ten który pierwszy zastosuje coś swojego: jak zapaśnik złapie boksera to pozamiatane, jeśli bokser pierwszy trafi - KO ma zapaśnik.
Swoją drogą wiele razy widziałem na matach/ringach jak podczas sparingu bokserskiego totalny amator trafiał jakimś "lucky punch'em" zawodnika i było spore zdziwienie, za to nigdy, nigdy nie widziałem sytuacji, żeby amator sprowadził zapaśnika na ziemię, czy żeby udusił/założył dźwignię zawodnikowi bjj.
Niemniej - chłopaki mają jaja, ogląda się przyjemnie
Swoją drogą wiele razy widziałem na matach/ringach jak podczas sparingu bokserskiego totalny amator trafiał jakimś "lucky punch'em" zawodnika i było spore zdziwienie, za to nigdy, nigdy nie widziałem sytuacji, żeby amator sprowadził zapaśnika na ziemię, czy żeby udusił/założył dźwignię zawodnikowi bjj.
Niemniej - chłopaki mają jaja, ogląda się przyjemnie

Na tajskim boxie te uderzenie kończące było moje ulubione,coś pięknego

podpis użytkownika
Born in Blood and Tears you will bleed and cry in the day that you die.