👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda gościa
Człowiek wychowywał się na jego filmach. "Flubber" "Piotruś Pan" czy wiecznie powtarzane "Jumanji" mistrzowski "Patch Adams" "Pani Doubtfire" czy Oscarowy "Buntownik z wyboru". Ech szkoda że tacy ludzie odchodzą, gość miał niesamowite poczucie humoru i dystans do siebie. Niestety miał też problemy z narkotykami i depresją....ciężko jest być komikiem,rozśmieszać ludzi samemu mając problemy....

Jest taka sentencja Thomasa Manna: Pisarz to człowiek, któremu pisanie przychodzi trudniej niż innym ludziom.
W przypadku Williamsa powinna brzmieć: Komik to człowiek, któremu śmiech przychodzi trudniej niż innym ludziom.
A Robin był komikiem wybitnym. Dlatego pewnie potrafił z taką łatwością przybierać różne maski, pozy, akcenty, aby zamaskować, jak ciężko mu było śmiać się ... szczerze.
W przypadku Williamsa powinna brzmieć: Komik to człowiek, któremu śmiech przychodzi trudniej niż innym ludziom.
A Robin był komikiem wybitnym. Dlatego pewnie potrafił z taką łatwością przybierać różne maski, pozy, akcenty, aby zamaskować, jak ciężko mu było śmiać się ... szczerze.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie