Jako iż dzisiaj jest święto kościelne

, przywitam się skromną prawdą życiową związaną poniekąd z tym tematem.
Już nie przeżywaj że wszystko było pozamykane bo niektóre mniejsze sklepy i stacje benzynowe były czynne.
zonk
2013-11-01, 22:20
Gimateiści mają ból dupy, że święto kościelne, ale wolne od gimnazjum to jest dla nich ok.
Nie "gimateiści" tylko Dąbrowski ma genialne rysunki!
Czas ogarnąć, że w Polsce są nie tylko katolicy
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
B................_
2013-11-01, 22:46
A jak jest święto kościelne to zamykają państwo?
A................r
2013-11-01, 23:17
Sick_Stick napisał/a:
Nie "gimateiści" tylko Dąbrowski ma genialne rysunki!
Czas ogarnąć, że w Polsce są nie tylko katolicy
Skoro to jest dla ciebie genialne to pewnie jak ci tato(tylko nie wiem który) pokazał,że można siusiać na stojąco to pewnie z wrażenia na 3 dni w pokoju się zamknąłeś i analizowałeś przyswojoną wiedzę?
Swoją drogą autor to idiota bo z tego,że jest wolne korzystają wszyscy w Polsce. I ateiści i katoilicy a nawet (h🤬j im w dupę) muzułmanie. Ale trzeba się przyp🤬olić by zaistnieć w oczach gimbazy i kolegów z partii,nie?
t................a
2013-11-01, 23:37
Antalor napisał/a:
Skoro to jest dla ciebie genialne to pewnie jak ci tato(tylko nie wiem który) pokazał,że można siusiać na stojąco to pewnie z wrażenia na 3 dni w pokoju się zamknąłeś i analizowałeś przyswojoną wiedzę?
Swoją drogą autor to idiota bo z tego,że jest wolne korzystają wszyscy w Polsce. I ateiści i katoilicy a nawet (h🤬j im w dupę) muzułmanie. Ale trzeba się przyp🤬olić by zaistnieć w oczach gimbazy i kolegów z partii,nie?
Fajnie, elegancko ale co mają powiedzieć np. prawosławni, którzy w swoje święta muszą iść do pracy a w katolickie nie mogą do niej iść?
Ja bym dzisiaj chętnie pracował ale nie mogę.
lepsze to niż jakieś ciapackie dżudżu.
podpis użytkownika
Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe?
Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną...
N................r
2013-11-02, 0:01
Antalor napisał/a:
Autor, czyli pan Dąbrowski? Bluźnisz, ścierwojadzie...
Ludzie żyjecie w kraju który z Bogurodzicą na ustach szarżował na wroga jako największa potęga europy swego czasu i macie czelność szkalować kościół?
Moje zdanie na ten temat: wyp🤬alać z tego kraju jak nie pasuje wolne w dni świąteczne
N................r
2013-11-02, 0:08
@up: lulz, w jakiej ty Polsce żyjesz? To nie o szkalowanie kościoła chodzi, tylko o wpieprzanie się kościoła do spraw państwowych.
Czy wy naprawdę musicie się o wszystko pultać? Tak z ciekawości pytam.
podpis użytkownika
KABUM!
Z................5
2013-11-02, 0:30
@POPISowyNumer To jest sadistik, tu się marudzi.
w................o
2013-11-02, 0:31
up
tak ich wychowali politycy i media, żeby kłócili się i pluli na siebie. Lewaki vs prawaki, katolicy vs ateiści etc.
Społeczeństwem skłóconym się lepiej rządzi, a tylko debile dają się tak łatwo manipulować.
Sam widzisz ilu mamy idiotów na sadolu, którzy nic innego nie robią, tylko biją się między sobą o rację. A żaden jej nie ma.
Czasem pojawia się jakaś inteligenta dyskusja, ale niestety większość to obrzucanie się gównem.
I wy chcecie z ciapatymi walczyć. Litości.
Wk🤬iają mnie te zabobony związane z wiatą katolicką...