Ten gość nawijał o tym, że matka boska przemówiła w 1870 roku do Polaków. W języku polskim. Dla mnie to oszołom. Kolonizacja Polski nie ma tutaj nic do tego.
Takie osoby to powinny trafić na obserwacje do psychiatryka a nie do Sejmu, ludzi którzy "rządzą" polską wierzą w jakaś święta maryje mówiąca po polsku, no ja p🤬le oni są zj🤬i ale jeszcze bardziej są zj🤬i ludzie którzy na nich głosują. Może niedługo zaczną się modlić do harrego Pottera
Właśnie w tym kwintesencja - Matka Boska mówiąca do Polaków po polsku

podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
A to że jakiś pedofil klecha decyduje czy, za ile i gdzie twoja matka pojdzie do grobu to już ci nie przeszkadza? HatfuPragnę przypomnieć że jesteśmy jedynym krajem w Europie gdzie większość obrotu towarami spożywczymi jest prowadzona przez obce firmy jednocześnie drenując kraj
podpis użytkownika
I tak to jest.A to że jakiś pedofil klecha decyduje czy, za ile i gdzie twoja matka pojdzie do grobu to już ci nie przeszkadza? Hatfu
Gdybyś miał więcej w portfelu to byś nawet tego nie mówił.
Ale chcesz wszystko taniej to szurasz do lidla żeby było drożej i c🤬jowiej.
Geniusza mamy.
O i następny mecenas czarnej mafiiGdybyś miał więcej w portfelu to byś nawet tego nie mówił.
Ale chcesz wszystko taniej to szurasz do lidla żeby było drożej i c🤬jowiej.
Geniusza mamy.

podpis użytkownika
I tak to jest.A to że jakiś pedofil klecha decyduje czy, za ile i gdzie twoja matka pojdzie do grobu to już ci nie przeszkadza? Hatfu
No to masz c🤬jowe wspomnienia z dzieciństwa

K🤬a tym, to już nie tylko pociąg odjechał, ale cały dworzec!!! Może ktoś im uświadomi, że jest XXIw. Tych bajek już nawet przedszkolaki nie łykają!!! Ciekawe też co palone było w 1887 roku, bo że stosy to wiemy, ale konkretnie, jakie zioło ludzie wtedy wciągali, że takie odjazdy mieli?
A Ty chociaż wiesz co to znaczy, że mamy dziś XXI wiek? Na pewno nie.
A oni wiedzą, że jest to XXI wiek od narodzenia Chrystusa.
Próbujesz kpić, a nawet nie potrafisz prawidłowo zapisać datę 1877 w którym to objawiła się Matka Chrystusa narodzonego te XXI wieków temu. To Ona przekazała Polakom co mają robić aby odzyskać wolność (np. mniej pić alkoholu i więcej modlić się i żyć w zgodzie z Przykazaniami Bożymi i nie pchać się do prowokacji mocarstw zwanych przez nas "powstaniami" aby nie tracić ludzi)
To ta sama Matka Boska, która 14 i 15 sierpnia 1920 roku pomogła Polakom zwyciężyć pod Warszawą i całą wojnę z bolszewikami rozpoczętą przez Piłsudskiego, który 13-go sierpnia sp🤬olił z pola walki do kochanki na Podkarpacie.
Zastanów się czy to Tobie coś kiedyś nie odjechało.
Pozdrawiam
Tutaj, to mam wrażenie, że celowo tak p🤬lą. W naszym kraju jest dużo katolików i najczęściej są to osoby starsze. Takich łatwo przekabacić na swoją stronę, a wystarczy zacząć pierdzielic o chrześcijaństwie.
Pragnę przypomnieć że jesteśmy jedynym krajem w Europie gdzie większość obrotu towarami spożywczymi jest prowadzona przez obce firmy jednocześnie drenując kraj
I jednoczesnie Polska stworzyła najbardziej wolnorynkowe zasady w branzy handlu.
Rolnictwo podobnie: branże przetworstwa otworzono na wolny rynek i jest w rekach zachodnich w 90% (np branża cukrownicza).
Ale juz gospodarstwa rolne i polską ziemię nie rzucono na pastwę wolnego rynku (subwencje, ograniczenia w handlu ziemią) . I jest to jedyna chyba gałąź polskiej gospodarki w ogromnym stopniu polska.
To tyle a propos korwinistycznych mądrości.
Moze trzy cytaty:
"Tylko ja i Balcerowicz rozumiemy gospodarkę"
J. Korwin Mikke
"Nie należy sprzedawać majątku narodowego Polakom, ale temu, kto zapłaci wiecej"
J. Korwin Mikke
"Konfederacja na rozsądny program gospodarczy"
L. Balcerowicz