dmytro1234, nie zesraj się

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Polska już przepadła, skoro idąc do urn, jedyny wybór jaki mamy to PO-PiS, lewacy albo banda takich oto oszołomów...
Pragnę przypomnieć że jesteśmy jedynym krajem w Europie gdzie większość obrotu towarami spożywczymi jest prowadzona przez obce firmy jednocześnie drenując kraj
a ten jaki wykapany niemiec - drut kolczasty leci w najlepsze... okropny język
Polak musi wybrać czy PO czy PIS
Czy LIDL czy BIEDRONKA...
Nie pozwólmy narzucić sobie jak mamy żyć!!!
Czy LIDL czy BIEDRONKA...
Nie pozwólmy narzucić sobie jak mamy żyć!!!
hehe, w sumie byłoby to nawet śmieszne, gdyby nie takie straszne. Ci szaleńcy mają kilkanaście % poparcia. Dramat.
Kiedyś wystarczyło wypuścić JKM z piwnicy i wszystko powracało do normy, czyli poniżej progu wyborczego. Teraz go dobrze tam k🤬y pilnują, żeby nie zdradził ich celu nadrzędnego, jakim jest włączenie Polski to wielkiej matki k🤬y rasiiji
Kiedyś wystarczyło wypuścić JKM z piwnicy i wszystko powracało do normy, czyli poniżej progu wyborczego. Teraz go dobrze tam k🤬y pilnują, żeby nie zdradził ich celu nadrzędnego, jakim jest włączenie Polski to wielkiej matki k🤬y rasiiji

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Darek puść to na harda
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
wybieramy posłów, żeby tworzyli prawo, które będzie dbało o polską gospodarkę, o Polaków, a mamy debili, którzy robią jakiś poj🤬y happening zamiast pracować!
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Nome napisał/a:
wybieramy posłów, żeby tworzyli prawo, które będzie dbało o polską gospodarkę, o Polaków, a mamy debili, którzy robią jakiś poj🤬y happening zamiast pracować!
Kto tych "debili" wybrał?
Kriski napisał/a:
Kto tych "debili" wybrał?
ja na konfę nie głosowałam
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!