👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To nie jest święty mikołaj, tylko członek KKK.
Zaraz ktoś napisze, dziękuje Captain Obvious, albo wklei to zdjęcie
Niniejszym oświadczam, że powyższa część posta była napisana, przy okazji, a właściwa jego treść znajduje się poniżej.
Wow, ale zajebisty obrazek, uśmiałem się po pachy. Hahaha...
Zaraz ktoś napisze, dziękuje Captain Obvious, albo wklei to zdjęcie

Niniejszym oświadczam, że powyższa część posta była napisana, przy okazji, a właściwa jego treść znajduje się poniżej.
Wow, ale zajebisty obrazek, uśmiałem się po pachy. Hahaha...

@KNT, po co Ty to robisz? To nie jest wcale zabawne, a wręcz żałosne...

KNT po prostu przewyższa nas wszystkich IQ, doświadczeniem życiowym i ogólnie gdy coś powie, to ma zawsze rację
Rzekłem.

@Chupacabra - ponadto KNT nie miał w szkole polskiego, albo nie wie do czego służą przecinki.

tytanowy_janusz napisał/a:
@Chupacabra - ponadto KNT nie miał w szkole polskiego, albo nie wie do czego służą przecinki.
Chyba ty, impotencie intelektualny.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie