konto usunięte
2017-11-24, 12:32
Az mi sie przypomniał staropolski przepis na chrusciki, modne zazwyczaj na wczesna wiosne, kiedy rzeki i jeziora były jeszcze skute lodem, ale na tyle niebezpieczne by łapać pod lodem. Wtedy łapano w rybackie sieci wróble, obierano je z piór i wrzucano na goracy smalec, tak upieczone zjadało sie w całosci.
idę do piwnicy złapać coś na obiad
Jedz szybciej, bo ci obiad ucieka z talerza...
konto usunięte
2017-11-24, 14:06
Co jak co, ale takiej ośmiornicy to bym chciał spróbować.
żółtki ci to mają dopiero nasrane w deklach
konto usunięte
2017-11-24, 17:58
@Argeusz Polecam, ale mniejsze trochę, bo te starsze to po prostu żarcie dla biedoty. Takie małe na jeden kęs są po prostu genialne.
konto usunięte
2017-11-24, 20:52
czekam aż zaczną ludzi zjadać,ale bedą fajne filmiki
konto usunięte
2017-11-26, 23:15
@up obyśmy sadole tego dożyli