Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrona88 2022-01-11, 22:05 2
Ale urwał ale to było dobre
Zgłoś
petru23 2022-01-11, 22:05 5
Czy tylko ja widziałem tam nakaz jazdy na wprost w obu kierunkach?
Zgłoś
Janusz_k 2022-01-11, 22:13 19
petru23 napisał/a:

Czy tylko ja widziałem tam nakaz jazdy na wprost w obu kierunkach?

Tak, dokładnie. Czyli skręcający ma dwa przewinienia, olanie nakazu jazdy na wprost i wymuszenie pierwszeństwa przy skręcie, oj będzie bolało przy nowym taryfikatorze.
Zgłoś
Kriski 2022-01-11, 22:20 7
Skręcający pewnie sugerował się linią przerywaną, typowa wioskowa przypadłość.
Zgłoś
Janusz_k 2022-01-11, 22:31 1
To też dupy dał bo ta przerywana jest dla ruchu poprzecznego/prostopadłego a nie dla niego.
Zgłoś
saves 2022-01-11, 22:32 2
Jestem ciekaw blach tego p🤬deusza. Warszawskie chyba nie są.
Zgłoś
radek225 2022-01-11, 23:32 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pro_avenger 2022-01-12, 6:34
Ktoś policzy ile dostał wg. nowego taryfikatora polskiego nieładu?
Zgłoś
Juzwa 2022-01-12, 9:16 1
radek225 napisał/a:

Trzy. Spowodowanie najprawdopodobniej wypadku, jeśli któryś z nich trafi do szpitala.

Może dojść jeszcze czwarty. Jazda pod wpływem alkoholu lub narkotyków. Albo razem. Nie wierzę, że to co tam prowadzi autko było trzeźwe. Chyba, że pisało SMS lub gadało przez telefon. No to dojdzie piąty powód do dożywotniego odebrania prawa jazdy. No, chyba że nie ma prawa jazdy, to powód jest nr sześć.
Zgłoś
Exclip 2022-01-12, 9:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
radek225 2022-01-12, 9:53 2
Zgłoś
twister_sy 2022-01-12, 10:30
No nagrywający to też dobry nygus. Skręca na zakazie dokładnie jak furman kilkanaście sekund wcześniej, parkuje na wjeździe do garaży. Psiarskie się zapewne ucieszyły jak im to nagranie pokazał
Zgłoś
radek225 2022-01-12, 10:41 2
twister_sy napisał/a:

No nagrywający to też dobry nygus. Skręca na zakazie dokładnie jak furman kilkanaście sekund wcześniej, parkuje na wjeździe do garaży. Psiarskie się zapewne ucieszyły jak im to nagranie pokazał

Zapraszam do lektury:

pl.m.wikipedia.org/wiki/Stan_wy%C5%BCszej_konieczno%C5%9Bci

Kierujący z kamerką zatrzymał się aby udzielić pomocy, a nie by wyskoczyć na lody lub na browar. W takim przypadku mógł stanąć wszędzie.
Zgłoś
R3dskull 2022-01-13, 16:30
Kolejny pedał w SUV-ie skasowany. Klasa!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem