👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy tylko ja widziałem tam nakaz jazdy na wprost w obu kierunkach?
petru23 napisał/a:
Czy tylko ja widziałem tam nakaz jazdy na wprost w obu kierunkach?
Tak, dokładnie. Czyli skręcający ma dwa przewinienia, olanie nakazu jazdy na wprost i wymuszenie pierwszeństwa przy skręcie, oj będzie bolało przy nowym taryfikatorze.
Skręcający pewnie sugerował się linią przerywaną, typowa wioskowa przypadłość.
To też dupy dał bo ta przerywana jest dla ruchu poprzecznego/prostopadłego a nie dla niego.
Ktoś policzy ile dostał wg. nowego taryfikatora polskiego nieładu?
radek225 napisał/a:
Trzy. Spowodowanie najprawdopodobniej wypadku, jeśli któryś z nich trafi do szpitala.
Może dojść jeszcze czwarty. Jazda pod wpływem alkoholu lub narkotyków. Albo razem. Nie wierzę, że to co tam prowadzi autko było trzeźwe. Chyba, że pisało SMS lub gadało przez telefon. No to dojdzie piąty powód do dożywotniego odebrania prawa jazdy. No, chyba że nie ma prawa jazdy, to powód jest nr sześć.
No nagrywający to też dobry nygus. Skręca na zakazie dokładnie jak furman kilkanaście sekund wcześniej, parkuje na wjeździe do garaży. Psiarskie się zapewne ucieszyły jak im to nagranie pokazał

twister_sy napisał/a:
No nagrywający to też dobry nygus. Skręca na zakazie dokładnie jak furman kilkanaście sekund wcześniej, parkuje na wjeździe do garaży. Psiarskie się zapewne ucieszyły jak im to nagranie pokazał
Zapraszam do lektury:
pl.m.wikipedia.org/wiki/Stan_wy%C5%BCszej_konieczno%C5%9Bci
Kierujący z kamerką zatrzymał się aby udzielić pomocy, a nie by wyskoczyć na lody lub na browar. W takim przypadku mógł stanąć wszędzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie