Takie pyszne mięsko kupiliśmy dziś w tesco. nie ma co pyszności.
Pewnie nie jeden z was by się skusił
Do tego mam filmik z procesu reklamacji pięknego mięska. Babka która to przyjmowała myślała że to żart i że wylaliśmy na nie majonez. x)
Pyszności. przed nami jakaś babeczka wzięła drugą połowę tego samego schabu co my. Ciekawe czy też znalazła niespodziankę.
na harda raczej za słabe. ; )
nie było bo moje.
Pewnie świniak wstrzykiwał sobie synthol
Faktycznie to jest niedopuszczalne, tylko nie rozumiem dlaczego tak naskakiwałeś na tę kobietę? Pewnie wina leży jeszcze po stronie masarni a nie Tesco ale wyżyć się trzeba...
@Mutarito: Fakt, wygląda jak synthol. Ciekawe, czy smakuje jak synthol. Pierwsze oględziny sugerują, że mogłoby to smakować raczej jak coś wyssanego z ropnia na brudnej pięcie. Kumpela mojej kobiety była u nas w odwiedzinach kilka tygodni temu i w zamian za nocleg postanowiła zrobić coś na obiad. Kupiła pyyyszne mięsko w Tesco i raz, że po upieczeniu (czy coś tam, nie znam się) zmalało dwa razy, a dwa, że było twarde jak końskie kopyto. Generalnie wychodzi na to, że lepiej sobie coś na cmentarzu wykopać, niż kupować w Tesco.
x................r
2013-12-11, 0:44
szkoda mi ludzi którzy muszą kupować mięso w hipermarketach
powinien zabrac to do sanepidu,a nie reklamowac. Pewnie wyszla by gruba afera.
e................3
2013-12-11, 0:46
Mówisz kierownikowi, że zaraz tu sprowadzisz pip, bhp, srip,pup i pip i są zj🤬i. Źle gadasz stary. Od razu bym prosił na infolinie z Tesco, bo w takiej sieci to funkcjonuje tylko nie wiecie o tym. Taki ktoś jak ta Pani są od tego żeby mało kto dzwonił. Od tego te k🤬y mają szkolenia.
To się k🤬a bierze mięsiwo od gospodarza. Po primo taniej (5-6zł za kg), a po drugie wiadomo co się bierze.
podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum
Na Harda to jak byś to zjadł
Nie pier... że tam jeszcze na zakupy pójdziesz

prawda jest taka powiem Ci tam jest obracana taka ilość mięsa że takie ropień mięśniowy zwykły laik uzna za soczysty schabik

btw... właśnie wędzarnie w sklepach to wielka ściema lekko podgrzewają mięso a wcześniej szprycują go substancją której nazwy nie jestem w stanie sobie przypomnieć pozdrawiam Idiotów bo inaczej nie powiem którzy kupują w marketach, trochę ojczystej solidarności idźcie do Prawdziwych polskich Sklepów na swięta a nie psaiecie te zagraniczne swinie !!!!
Sprawa dosyc klarowna paragon,mieso z ropa wsrodku, wydawalo bys sie ze masz racje, aczkolwiek zabraklo jednej rzeczy i to dziwi mnie ze przedstawiasz material ekspertom z sadola bez...
... Zdjec cyckow Twojej kobiety
Ale niech ktoś powie, co to k🤬a było?
Swoją drogą szkoda, że rzeczywiście każdy tu martwi się o swoją dupę, w pracy za parę zł za godzinę. Kobieta koniec końców mądrze mówi a kamerujący nie do końca ogarnął w czym problem. Nie od dziś wiadomo co hipermarkety z mięsem odp🤬lają i to nie tylko przy promocjach wołowina za 2,99zł.
Trzeba było spisać pismo o terminowe wyjaśnienie powodu zepsucia mięsa i czekać a w razie nie dogadania się z kierownikiem samemu się tym zająć i robić aferę. Z tym nagraniem nie ma co latać dumnym jak to im nagadałem... ochroniarzowi z orzeczeniem o inwalidztwie i kierowniczce-kasjerce najstarszej stażem.
1................1
2013-12-11, 0:58
Najbardziej to mnie ten buc ochroniarz wnerwił. Jak sklep sobie w regulaminie napisze, że wstęp mają tylko klienci w czerwonych koszulach, to też będzie go przestrzegał? No i drugie wtf - nie mogą powiedzieć kto jest dyrektorem... Pewnie nie wiedzą^^
Cysta z ropą. A czego się spodziewać po wieprzowinie? Przecież to mięso podobne do szczurzego.
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
k................b
2013-12-11, 1:06
Jak kupywać w tesco to tylko cherry wiśniowe.
Ktoś maczał w tym palce.
podpis użytkownika
Polska dla Polaków !