Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
Świeże mięsko z Tesco
Zyrborka • 2013-12-10, 23:02
Takie pyszne mięsko kupiliśmy dziś w tesco. nie ma co pyszności.
Pewnie nie jeden z was by się skusił

Do tego mam filmik z procesu reklamacji pięknego mięska. Babka która to przyjmowała myślała że to żart i że wylaliśmy na nie majonez. x)

Pyszności. przed nami jakaś babeczka wzięła drugą połowę tego samego schabu co my. Ciekawe czy też znalazła niespodziankę.

na harda raczej za słabe. ; )
nie było bo moje.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tafariel 2013-12-11, 1:16 1
mieszalniapasz napisał/a:

Cysta z ropą. A czego się spodziewać po wieprzowinie? Przecież to mięso podobne do szczurzego.

To chyba taka jak na filmiku. Dobra wieprzowinka ze zdrowego wieprzka jest zajebista
Zgłoś
kurczak94 2013-12-11, 1:16 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nazgrel 2013-12-11, 1:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
urteusz 2013-12-11, 1:27 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 1:29 10
Nie znam się na badaniu mięsa, ale jeżeli to był jakiś ropień, czy inna cysta to jak niby to mieli wcześniej sprawdzić skoro tego wcześniej nie rozkrajali? To nie jest tak, że wykryjesz wszystko i wszędzie. Miałeś wała, trafiłeś na coś takiego to jak chciałeś robić aferę to do sanepidu (gdzie byś się później okazało, czy to czyjeś zaniedbanie, czy może 'sytuacja losowa - shit happens'. Skoro poszedłeś do sklepu to nie wiem czego oczekiwałeś poza zwrotem kasy. Chodziło Ci o to, żeby sobie na kogoś tam pokrzyczeć, nagrać to i wrzucić do neta, żeby móc sie pożalić jaki to biedny jesteś. Wcale się nie dziwię, że nastawienie obsługi było jakie było. Co innego składać reklamacje, a co innego latać z kamerą i szukać sensacji. W sumie ta cała kierownicza z tesco mówiła całkiem sensownie, jak na filmik mający ich oczernić.
Zgłoś
b606 2013-12-11, 1:34 18
Zgłoś
jas1024 2013-12-11, 1:34
Kiedys tu byl filmik jak kolesiowi wyciskali synthol z miesni, wygladalo to bardzo podobnie. Moze na hodowli postanowili troche zwiekszyc mase swinki i wstrzykneli co nieco
Zgłoś
Kaszysz 2013-12-11, 1:35 1
Zgłoś
gieza 2013-12-11, 1:36 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 1:38 2
jarekddz napisał/a:

Wyżywasz się idioto na nie te osoby co trzeba -_-

to na kim ma się wyżywać? kucharzu? co to jest? restauracja?
Zgłoś
KKdemona 2013-12-11, 1:38 2
Dobry rzeźnik wykryje taką cystę i ją wytnie (nawet byś nie wiedział) Prawdopodobnie takie coś powstaje np.jak świnki się pogryzą albo dobry gospodarz kopnie wieprza i odbije mięsień. Obrzydliwe ale naturalne, reklamacja jak najbardziej się należy ale bez zbędnego unoszenia. Nie jestem pewien ale każda świnia (martwa) jest badana przed wypuszczeniem mięsa na rynek na włosiennice i coś tam jeszcze.
PS.
Nie bój się masarnie skupują nawet świnie z rakiem Wiem z doświadczenia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 2:00
ja ostatnio kupiłem starego pstrąga w bierdonce, ale już nie chciało mi sie robić roz🤬bundy w markecie
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 2:06 1
Ehh, narzekasz a smalec masz za darmo
Zgłoś
Vadim 2013-12-11, 2:12 3
Jeszcze to palcem dotykasz ;d Kto wie co to jest, jakie bakterie czy wirusy w tym siedzą. A tym palcem dotkniesz później ubrań, kierownicy, telefonu, klamek w domu, itp. i masz zaraze wszedzie. A może i w nosie sobie nim dłubałeś.
Czekam na dalszy bieg wydarzeń.
Zgłoś
Raczynski92 2013-12-11, 2:37 13
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem