👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR napisał/a:
Świeże ryby prosto od dostawcy. (swoją drogą to musi być jakaś droga ryba)
ta ,bo tuńczyki w cenie sum
Liczyłem na to, że na końcu filmu driver go rozjedzie jak będzie ruszał że świateł.
Kierowca ciężarówki miał czas na niezłą akcję wykanczająca. Szkoda że nie skorzystał.
Tym się właśnie różnimy.
Dla białego (przynajmniej dla mnie) kraść to wstyd.
Dla czarnego nie kraść to wstyd.
Dla białego (przynajmniej dla mnie) kraść to wstyd.
Dla czarnego nie kraść to wstyd.
T3RMINATOR napisał/a:
Swoją drogą to musi być jakaś droga ryba
Dla patoli wystarczy, że darmowa i można brać. Tuńczyki chyba, ale gówno widzę

I jak wszyscy solidarnie udają, że nic się nie wydarzyło o można się rozejść do domów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie