📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ile jeszcze będziemy oglądać na sadolu dzieci które próbują udawać starsze pokolenie, gdzie lina była zawieszona na drzewie nad 15 metrową skarpą i jak się spadało to noga lub ręka złamana.
[edit]
Aha piwa dla ciebie nie ma i nie będzie.
[edit]

Mar0 napisał/a:
Ile jeszcze będziemy oglądać na sadolu dzieci które próbują udawać starsze pokolenie,
Jakie dziecko? Przecież on ma 69 lat.

Mar0 napisał/a:
Ile jeszcze będziemy oglądać na sadolu dzieci które próbują udawać starsze pokolenie, gdzie lina była zawieszona na drzewie nad 15 metrową skarpą i jak się spadało to noga lub ręka złamana.
[edit]
spadasz z 15 metrów i łamiasz sobie tylko noge albo ręke? szacun

Mar0, brawo gimbusie. Wygrałeś nieoficjalny konkurs na Najbardziej Upośledzonego Gimbusa Sadistica 2012. Umrę na suchoty, bo mi piwa nie dałeś, łojej.

Mar0 napisał/a:
[edit]
Brawo. Jesteś zajebisty -,-
To ten... Gratulujemy tytułu magistra socjologii, filologii polskiej, filozofii, czy czegoś w tych klimatach, jak mniemam.
@up's
Spoko zrobię foty dawnej huśtawki za 20 minut wrzucę.
na pierwszej fotce na drzewie [tym na środku zdjęcia] była lina z kijem
niestety sołtys obciął line kilka [ nawet więcej jak kilka] lat temu bo jego siostrzeniec złamał rękę na tej huśtawce...za dużo do opowiadania.
I proszę nie porównywać do tego co jest w temacie albo innych!
Pozdrawiam napinaczy którzy nigdy nie zaznali za młodu adrenaliny.
Spoko zrobię foty dawnej huśtawki za 20 minut wrzucę.
na pierwszej fotce na drzewie [tym na środku zdjęcia] była lina z kijem

niestety sołtys obciął line kilka [ nawet więcej jak kilka] lat temu bo jego siostrzeniec złamał rękę na tej huśtawce...za dużo do opowiadania.
I proszę nie porównywać do tego co jest w temacie albo innych!
Pozdrawiam napinaczy którzy nigdy nie zaznali za młodu adrenaliny.

Belussi napisał/a:
Ale śmieszne. Gimbusy się bawią. Niach niach niach....
przynajmniej z domu wyszli, a nie siedzą przed kompem i hejtują na portalach

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie