📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53
nie znam sie na kotach ale jak kot wraca po to co zadusił to nafaszeruj ptaszka trutką na koty i nasmaruj kocimiętką...
Halman napisał/a:
nie znam sie na kotach ale jak kot wraca po to co zadusił to nafaszeruj ptaszka trutką na koty i nasmaruj kocimiętką...
Nie wolno takich rzeczy robić.
żmij napisał/a:
A gdzie się kupuje trutkę na koty?
nie mogę powiedzieć bo Hoszo by wylewu dostał
żmij napisał/a:
Interesuje mnie to, czy są takie preparaty, bo brzmi to dość zabawnie. Czym można otruć kota- wiem dobrze.
Narazie przyklej taką nalepkę na tylna szybę
To nie kot wykończył tego ptaka, tylko inny, drapieżny ptak...
Hm... Ciekawe, że na szczury można wykładać trutkę i nikt nie protestuje, a jak ktoś chce wyłożyć trutkę na koty czy psy, to od razu wszystkim odwala. Przecież one też w stanie pół-dzikim przenoszą różne choroby...
Caramon napisał/a:
Ciekawe, że na szczury można wykładać trutkę i nikt nie protestuje, a jak ktoś chce wyłożyć trutkę na koty czy psy, to od razu wszystkim odwala.
można obrócić sytuację i z wielkim oburzeniem domagać się humanitarnego odławiania dzikich szczurów i umieszczania ich w schroniskach dla zwierząt
@up Świetny pomysł. Można by zrobić filmik nawet z takiego trollowania służb
żmij napisał/a:
Jakiś kot-zasraniec zrobił sobie z mojego wehikułu stolik śniadaniowy...
Kuna, a nie kot.
Pany to nie robota kota. To wyglada na robote łasicy ona tak zalatwia ptactwo i szczury, rozgryza łeb żeby wyżreć mózg i zostawia. ( Widzialem kilka razy jak zalatwila tak wroble ) A kot by zjadl calego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie