Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
rokmix 2025-06-23, 13:37 6
Tak czytam te komentarze. Oj dzieciaki z wiekiem będziecie coraz mniej wybredni. Ta po środku poszłaby jak świeża bułka.
Zgłoś
smc 2025-06-23, 13:52 2
Ta po lewo ujdzie.

Kto nie r🤬a, ten wybrzydza.
Zgłoś
BambiPMT 2025-06-23, 14:24 1
rokmix napisał/a:

Tak czytam te komentarze. Oj dzieciaki z wiekiem będziecie coraz mniej wybredni. Ta po środku poszłaby jak świeża bułka.

I tak sadole szans nie mają. Znając życie z taką nigga style pierdziawką wymaga przynajmniej 500k$ rocznego dochodu 😀. Albo bycia chamskim nygusem.

Trochę ulana ta w środku, ale jaja bym o nią poobijał.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-06-23, 14:25 1
Na Bahamach jest bezludna wyspa zwana "Wyspą Świń", na której mieszkają świnie kąpiące się krystalicznych wodach oceanu zamiast w błocie:

Zgłoś
Jim_Carrey 2025-06-23, 14:28
BambiPMT napisał/a:

I tak sadole szans nie mają. Znając życie z taką nigga style pierdziawką wymaga przynajmniej 500k$ rocznego dochodu 😀. Albo bycia chamskim nygusem.
Trochę ulana ta w środku, ale jaja bym o nią poobijał.

Zj🤬y łbie to utrzymuj taką grubą świnie masz sp🤬olone myslenie jak z🤬by z wykopu
Zgłoś
mariano 2025-06-23, 14:36
Sliczną dupeczke ma ta w środku
Zgłoś
htp 2025-06-23, 15:02
BambiPMT napisał/a:

Taka pierdziawa to musi mieć akustykę.

Albo wygłuszenie.
Zgłoś
Szony1985 2025-06-23, 15:19
Driver19cm napisał/a:

Które to lochy ?

JPR...🤦‍♂️ Te obok świń
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-23, 15:33
JoSeed napisał/a:

Ale z ich nóg można zrobić galaretkę...🤔

daj spokój :X
Ty jesteś kobietą, może wytłumaczysz mi, skąd się bierze ten fenomem grubych tyłków, wypiętych do tyłu bardziej niż fizyka na to pozwala, u kobiet dziś?

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
JoSeed 2025-06-23, 15:46 2
Szary_Jeleń napisał/a:

Ty jesteś kobietą, może wytłumaczysz mi, skąd się bierze ten fenomem grubych tyłków, wypiętych do tyłu bardziej niż fizyka na to pozwala, u kobiet dziś?

Nie mam zielonego pojęcia... dla mnie to też fenomen, chętnie bym taką złapała do konwersacji i posłuchała, o co tu chodzi...

Może ktoś z Sadolstwa wie?
Zgłoś
Mynameishate14 2025-06-23, 15:56
Ale jaja świnie karmią świnie
Zgłoś
ufok 2025-06-23, 16:43
Loszki zazdroszczą świniom fugury a murzyn jaj
Zgłoś
JoSeed 2025-06-23, 16:52
Nie uwierzycie, co znalazlam... 🤦‍♀️
Większe tyłki to... oznaka inteligencji 😂

kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/duza-pupa-u-kobiet-to-oznaka-z...

Świat się musi skończyć...
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-23, 17:09 4
Szary_Jeleń napisał/a:

W kulturze ameryki południowej, duża pupa, jest uważana za rarytas. Argentyna, Brazylia, tam kobieta z pełnym tylkiem, to prawdziwa kobiecość

Często można u nich kupić nawet majtki z wypełnieniem, które podkreśla okrągłość kobiecego tyłeczka (coś jak u nas, push upy w biustonoszach)

Faceci mają tam swira na punkcie takich dziewczyn. Miałem tą okazję, żeby widzieć to na własne oczy. Po prostu inna kultura i tyle.

Murzyni lubią, tłuste białe kobiety, bo to dla nich oznacza, że kobieta jest zaradna, bogatą i nic ci przy niej nie będzie brakowało

Inni lubią k🤬y, a inni jak im z dupy śmierdzi. Co kraj i kontynent, to inny obyczaj i tradycje. Dlatego świat jest taki zajebisty 😉

[ Dodano 2025-06-23, 17:10 ]
JoSeed napisał/a:

Nie mam zielonego pojęcia... dla mnie to też fenomen, chętnie bym taką złapała do konwersacji i posłuchała, o co tu chodzi...
Może ktoś z Sadolstwa wie?

Wiem. Wytłumaczyłem. Nie ma za co 😉

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2025-06-23, 17:14 1
To jest ta wyspa na Bahamach, na której żyją wyłącznie świnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie