W kulturze ameryki południowej, duża pupa, jest uważana za rarytas. Argentyna, Brazylia, tam kobieta z pełnym tylkiem, to prawdziwa kobiecość
Często można u nich kupić nawet majtki z wypełnieniem, które podkreśla okrągłość kobiecego tyłeczka (coś jak u nas, push upy w biustonoszach)
Faceci mają tam swira na punkcie takich dziewczyn. Miałem tą okazję, żeby widzieć to na własne oczy. Po prostu inna kultura i tyle.
Murzyni lubią, tłuste białe kobiety, bo to dla nich oznacza, że kobieta jest zaradna, bogatą i nic ci przy niej nie będzie brakowało
Inni lubią k🤬y, a inni jak im z dupy śmierdzi. Co kraj i kontynent, to inny obyczaj i tradycje. Dlatego świat jest taki zajebisty 😉
Wiem. Wytłumaczyłem. Nie ma za co 😉
A gdzie te gacie push-upy można nabyć?
Koleżanka pyta...
Koleżanka pyta...
Ja nie noszę i nie preferuje. Więc ciężko mi powiedzieć. Ale po wpisaniu w neta, wyskakuje tego ogrom
No i osobiście w Argentynie, Brazylii, Ekwadorze 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Nie uwierzycie, co znalazlam... 🤦♀️
Większe tyłki to... oznaka inteligencji 😂
Świat się musi skończyć...
I puszczają się z cz🤬chami bo normalnie tego nie chcą. Rzeczywiście inteligentne.
[ Dodano 2025-06-23, 18:42 ]
Zj🤬y łbie to utrzymuj taką grubą świnie masz sp🤬olone myslenie jak z🤬by z wykopu
Co cię boli ciulu? bo nie rozumiem.
Koleżanka pyta...
Nie trza specjalnych spodni kupować:
allegro.pl/oferta/poduszki-na-biodra-do-uniesienia-posladkow-wygodne-i...
Jak już sobie to przykleisz na dupę, to wrzuć fotki, żebyśmy mogli ocenić jak wyszło🤪
Nie trza specjalnych spodni kupować:
Jak już sobie to przykleisz na dupę, to wrzuć fotki, żebyśmy mogli ocenić jak wyszło🤪
O w mordę... a jak mi to z gaci wypadnie? tzn. koleżance... 😎
Kup taśmę dwustronną do przyklejania wykładzin- atom Ci tego z dupy nie zdmuchnie

Nie uwierzycie, co znalazlam... 🤦♀️
Większe tyłki to... oznaka inteligencji 😂
Świat się musi skończyć...
Chyba nie traktujesz tego źródła jako poważne i wiarygodne.
To jest źródło do medialnej obróbki zasobów wyborczych.
Chyba nie traktujesz tego źródła jako poważne i wiarygodne.
To jest źródło do medialnej obróbki zasobów wyborczych.
Bardziej mnie fascynuje info o badaniach, o których piszą... ale nie chce mi się szukać, czy to prawda, bo wynik badan i tak gówniany

To powiedz proszę Koleżance, żeby głupot nie pisała. Bo głupie pytaniia zadaje, szukając gownianej atencji, na gownianym sadolu

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?I puszczają się z cz🤬chami bo normalnie tego nie chcą. Rzeczywiście inteligentne.
Co cię boli ciulu? bo nie rozumiem.
Taki tępy jesteś to nie mój problem

Taki tępy jesteś to nie mój problem
Może i jestem tępy ale przy tobie to wypadam na demona intelektu dziecko.
Może i jestem tępy ale przy tobie to wypadam na demona intelektu dziecko.
No pokazałeś jaki jesteś skończ się bardziej ośmieszać 😂