👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie ją wyr🤬ał i teraz ona mu się chciała odwdzięczyć laskę pewnie mu chciała zrobić
Jarosławkaczyński napisał/a:
Świnia poczuła gówno więc chciała się w nim wytarzać
Co ty tam wiesz o świniach.
Świnia to nie pies, od którego według badań jest mądrzejsza.
To człowiek zmusza je do taplania się we własnym gównie.
Świnie, wbrew pozorom to czyste zwierzęta. Jeśli mają wystarczającą ilość miejsca, uważają, aby nie zabrudzić miejsca, w którym śpią lub jedzą.
Powiem ci więcej. Świnie nie "żrą jak świnie". W naturze, jedzą powoli (na fermie rywalizują i dlatego tak łapczywie jedzą). Świnia nie "poci się jak świnia"; w rzeczywistości nie są w stanie się pocić (nie mają gruczołów potowych). W naturze lubią kapać się w wodzie.
Żadna świnia, z własnej woli, nie będzie tarzać się gównie.
Może ukąszenie świni boli, lecz to rany po leszczynie goją się dłużej.
panar3 napisał/a:
...nie raz dziadek mówił, że jedna świnia lepiej pilnuje obejścia niż trzy dobre burki.
Świnie, wbrew powszechnemu mniemaniu, są mądre i idzie je wiele nauczyć.
Winston Churchill kiedyś powiedział, że "Psy wyglądają na człowieka. Koty spoglądają na człowieka. Świnie patrzą nam prosto w oczy i traktują nas jak równego ".
25 CIEKAWOSTEK O ŚWINIACH
Mama swinia zapytala syna swinie: na co masz ochote? Syn swinia odpowiedzial: na gowno! Mama swinia uslyszala wyraznie i poszla ogarnac.
"Może ukąszenie świni boli, lecz to rany po leszczynie goją się dłużej."
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie