Witam. Pracuję w Londynie i mam kontakt z muslimami. Pomyślałem, że tym brudasom troszkę zaszkodzę. Otóż; kupiłem kostkę świńskiego smalcu i codziennie przed rozpoczęciem pracy nanoszę odrobinę na dłonie. Za każdym razem jak się ze mną witają mam dziką satysfakcję. Teraz pytanie do znawców. Czy ko🤬y po kontakcie ze smalczykiem mają szansę na raj, czy nie? Nie chcę aby się okazało, że na darmo prowadzę swą małą krucjatę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-11-18, 6:11
to muslimy w jakiś raj wierzą? a chrześcijanie nie?
Riva
2013-11-18, 6:17
konto usunięte
2013-11-18, 7:47
Mam nadzieję, że araby przed spotkaniem z tobą smarują ręce gównem, karaluchu
No cóż co by nie mieć do muslimów to taka praktyka jest mniej więcej na poziomie przedszkola. Taki z ciebie bojówkarz to powiedz im o tym przed podaniem ręki. Wstydzisz się czy boisz?
Nie mają szansy na raj, gdyż takie miejsce nie istnieje.
Nie wiem jak to jest w Londynie, ale w Plymouth nikt nikomu ręki nie podaje na przywitanie. Myślałem że tak jest w całej Anglii, że uścisk dłoni jest zarezerwowany na poważniejsze rzeczy takie jak zakończenie jakiegoś interesu, czy wyrażenie szacunku, serdeczne powitanie, zapoznanie się.
konto usunięte
2013-11-18, 21:16
Pozatym co napisali przedmowcy, koledzy ktorzy mieszkali na aldgate east tez mi to opowiadali. W 2005.
aaa
konto usunięte
2013-11-18, 22:35
konto usunięte
2013-11-19, 8:12