Witam. Pracuję w Londynie i mam kontakt z muslimami. Pomyślałem, że tym brudasom troszkę zaszkodzę. Otóż; kupiłem kostkę świńskiego smalcu i codziennie przed rozpoczęciem pracy nanoszę odrobinę na dłonie. Za każdym razem jak się ze mną witają mam dziką satysfakcję. Teraz pytanie do znawców. Czy ko🤬y po kontakcie ze smalczykiem mają szansę na raj, czy nie? Nie chcę aby się okazało, że na darmo prowadzę swą małą krucjatę.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-11-17, 23:34
konto usunięte
2013-11-17, 23:42
koranu nie czytałem ale na 100% po smalcu masz bardziej delikatne dłonie.
Muszę Cię zmartwić, mają szansę na swój raj i dziewice, bo kontaktu ze smalcem nie mieli świadomie.
Piwko leci, za inicjatywę.
lepiej wylej troche tłuszczu na podłoge i czekaj az oni w to wdepną a później podejdź z wiadrem i mopem mówiąc, że ktoś tu rozlał tłuszcz świński (nie będzie na Ciebie a i oni beda świadomi) xD
No cóż. Szkoda. Trzeba będzie obmyśleć coś innego. Nie da rady wylać smalcu, bo w miejscu gdzie pracuję wszędzie są wykładziny dywanowe. No i przez buta się nie liczy.
konto usunięte
2013-11-18, 0:20
Jakbyś się zwalniał czy coś to im to po prostu wyjaw. Że dzień w dzień stykali się ze świnkowym tłuszczykiem. A jak to nie pomoże to ich oblej, najlepiej wrzącym tłuszczem, i już <3
Kretyńska inicjatywa, o tyle że skoro oni o tym nie wiedzą to niema to dla nich żadnego znaczenia. chyba że wierzysz w te islamskie brednie i w to że rzeczywiście nie pójdą do nieba, albo masz z tego jakąś pokrętną erotyczno fetyszystyczną satysfakcję.
konto usunięte
2013-11-18, 0:48
konto usunięte
2013-11-18, 2:16
konto usunięte
2013-11-18, 2:17
Czyli wierzysz w islamski raj? Bo inaczej nie miało by to dla ciebie znaczenia, jak np. dla mnie niewierzącego w żadne religijne pierdoły.
Jak im o tym nie powiedziałeś to jaki sens ma ta wkręta? Przecież żaden raj i tak nie istnieje.
eFeN
2013-11-18, 3:59
To nie ważne. Liczy się Twoja satysfakcja, a kozoj*bców gnój dalej.