Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Świński smalec.
Incognitus • 2013-11-17, 23:27
Witam. Pracuję w Londynie i mam kontakt z muslimami. Pomyślałem, że tym brudasom troszkę zaszkodzę. Otóż; kupiłem kostkę świńskiego smalcu i codziennie przed rozpoczęciem pracy nanoszę odrobinę na dłonie. Za każdym razem jak się ze mną witają mam dziką satysfakcję. Teraz pytanie do znawców. Czy ko🤬y po kontakcie ze smalczykiem mają szansę na raj, czy nie? Nie chcę aby się okazało, że na darmo prowadzę swą małą krucjatę.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-17, 23:34 163
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-17, 23:42 41
koranu nie czytałem ale na 100% po smalcu masz bardziej delikatne dłonie.
Zgłoś
~CanesPL 2013-11-17, 23:48 48
Muszę Cię zmartwić, mają szansę na swój raj i dziewice, bo kontaktu ze smalcem nie mieli świadomie.
Piwko leci, za inicjatywę.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
quark 2013-11-17, 23:51 80
lepiej wylej troche tłuszczu na podłoge i czekaj az oni w to wdepną a później podejdź z wiadrem i mopem mówiąc, że ktoś tu rozlał tłuszcz świński (nie będzie na Ciebie a i oni beda świadomi) xD
Zgłoś
Incognitus 2013-11-18, 0:14 1
No cóż. Szkoda. Trzeba będzie obmyśleć coś innego. Nie da rady wylać smalcu, bo w miejscu gdzie pracuję wszędzie są wykładziny dywanowe. No i przez buta się nie liczy.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-18, 0:20 4
Jakbyś się zwalniał czy coś to im to po prostu wyjaw. Że dzień w dzień stykali się ze świnkowym tłuszczykiem. A jak to nie pomoże to ich oblej, najlepiej wrzącym tłuszczem, i już <3
Zgłoś
Iperyt669 2013-11-18, 0:39 11
Kretyńska inicjatywa, o tyle że skoro oni o tym nie wiedzą to niema to dla nich żadnego znaczenia. chyba że wierzysz w te islamskie brednie i w to że rzeczywiście nie pójdą do nieba, albo masz z tego jakąś pokrętną erotyczno fetyszystyczną satysfakcję.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-18, 0:48 40
Podajesz c🤬temu rękę? O k🤬a.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-18, 2:16 73
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-18, 2:17 6
Czyli wierzysz w islamski raj? Bo inaczej nie miało by to dla ciebie znaczenia, jak np. dla mnie niewierzącego w żadne religijne pierdoły.
Zgłoś
Noriax 2013-11-18, 2:27 4
Jak im o tym nie powiedziałeś to jaki sens ma ta wkręta? Przecież żaden raj i tak nie istnieje.
Zgłoś
PelsonMX 2013-11-18, 2:45 93
to to c🤬j, na robocie w niemczech miałem od zaj🤬ia c🤬tych i muslimów, no i jak siadaliśmy do szamy na przerwie, oni oczywiście jakieś kanapeczki z jajkami a ja buła i kiełba w morde i wp🤬lam bez zastanowienia... jeden spojrzał się na mnie i nagle wszyscy wstali bez słowa odeszli od stołu , na drugi dzień siadamy przy stole a jeden sie pyta czy też będę jadł kiełbasę , powiedziałem, że nie i, że dzisiaj mam schab wołowy w pieczeni prosto z Polski, oczywiście podzieliłem się z c🤬kami , jak zajadali się tymże schabikiem i zachwalali jakie to Polskie mięso dobre to w pewnym momencie wypaliłem, że jest to golonka ze świni , jeden rzygał do kosza na śmieci a drugi skrobał język nożem .

Myślałem, że mnie tam zajebią ale k🤬a takie coś warto jest przeżyć

a jeszcze później jak wp🤬lałem kiełbe to beczałem i mlaskałem ;D
Zgłoś
damian212 2013-11-18, 3:32 10
PelsonMX napisał/a:

to to c🤬j, na robocie w niemczech miałem od zaj🤬ia c🤬tych i muslimów, no i jak siadaliśmy do szamy na przerwie, oni oczywiście jakieś kanapeczki z jajkami a ja buła i kiełba w morde i wp🤬lam bez zastanowienia... jeden spojrzał się na mnie i nagle wszyscy wstali bez słowa odeszli od stołu , na drugi dzień siadamy przy stole a jeden sie pyta czy też będę jadł kiełbasę , powiedziałem, że nie i, że dzisiaj mam schab wołowy w pieczeni prosto z Polski, oczywiście podzieliłem się z c🤬kami , jak zajadali się tymże schabikiem i zachwalali jakie to Polskie mięso dobre to w pewnym momencie wypaliłem, że jest to golonka ze świni , jeden rzygał do kosza na śmieci a drugi skrobał język nożem .

Myślałem, że mnie tam zajebią ale k🤬a takie coś warto jest przeżyć

a jeszcze później jak wp🤬lałem kiełbe to beczałem i mlaskałem ;D

A później mówią, że Polacy to chamy i prostaki...
Zgłoś
eFeN 2013-11-18, 3:59 1
To nie ważne. Liczy się Twoja satysfakcja, a kozoj*bców gnój dalej.

podpis użytkownika

Prawidłowo wychowane sumienie, nigdy nie gryzie swojego pana.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie