Leciwa Amerykanka poskarżyła się stewardessie że nie chce siedzieć obok mężczyzny w bejsbolówce MAGA, odstawiała kino i żądała przeniesienia do pierwszej klasy. Kapitan samolotu znalazł rozwiązanie: stewardesa zaprosiła do pierwszej klasy mężczyznę w bejsbolówce. Karen wkurzona zaczęła wygrażać mówiąc że oni nie wiedzą kim ona jest i co ona może, mogła co najwyżej dalej siedzieć w klasie ekonomicznej.
żródło:
https://x.com/delestoile/status/1916896000678990240
Right now to w pysk powinna dostać. Od razu by się uspokoiła
Przesadziła go do pierwszej klasy, elegancko
Jak dla mnie może lecieć w kiblu 😏🤷🏻
Ten w bejsbolówce to stalker jeszcze próbuje ją dotykać... I bardzo k🤬a dobrze.
Nome
2025-04-29, 20:36
stary fejk w nowym wydaniu
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Nie wierzę że są takie sp🤬oliny 🤷♂️
Ale moment, mamy 2025 to tak....
Hahaha zobaczcie jak stare k🤬isko udające ten j🤬y teatr poszkodowanej nagle staje sie turbo stanowcza i zaborcza jak to gości obok dostaje pierwszą klase... j🤬a udawaczka lewaczka xD
Człowiek patrzy i nie wie czy to jeszcze kabaret czy prawda. Normy społeczne w obrębie niby tych samych kręgów kulturowych są tak rozbieżne że nie wiadomo czy już kwalifikuje się pod psychiatryk czy pogłaskanie biedactwa po głowie .. toporem wojennym.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
A czego oczekiwać od sztucznego narodu uwielbiającego udawanie wszelkiego typu.
jak dla mnie powinna w trybie natychmiastowym powinna zostać odprowadzona do drzwi i wyj🤬a prosto do oceanu.
Eh ustawki a wy sie jaracie
No ze takie j🤬e tepe lemingi reprezentuja juz sadistica to jednak c🤬joza.
Ustawka widoczna dla slepego.
Jako spolecznosc, wstyd mi was nazwac sadolami, wy j🤬e kfejkowicze.