Kolejne 2 filmy (ostatnie) z 6-odcinkowej serii o swobodnym zwiedzaniu Prypeci. Tym razem zobaczycie też miejsca nigdy nieodwiedzane (m. in. mieszkanie Anatolija Diatłowa):
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:24
W końcu coś oryginalnego !!! Innego niż wszystkie inne filmy z eksploracji !!!
A na poważnie, to temat się już dawno przejadł. Nie hejtuje, po prostu każdy już to wszystko widział, było tu pińcet filmów o czarnobylu.
Bez spiny, pozdro
A na poważnie, to temat się już dawno przejadł. Nie hejtuje, po prostu każdy już to wszystko widział, było tu pińcet filmów o czarnobylu.
Bez spiny, pozdro
@ UP
Nikt się nie zachwyca narodem, ale ukazuje obraz po katastrofie
Nikt się nie zachwyca narodem, ale ukazuje obraz po katastrofie
Koleś normalnie promuje swój kanalik gdzie się da, a że mody nie zrobią na to zbiornika, to może się jakoś dogadali. Dostanie parę piw od takich co lajkują wszystko, wyświetlenia na yt mu skoczą i wszyscy będą zadowoleni. Także bez spiny chłopaki.
Zawsze jak widze Prypeć, to przypominają mi sie noce zarwane w Stalkera, zajebista klimatyczna gra i filmik też jest mega klimat! Leci Piwo!
Czarnobyl jest już tak wyeksplorowany, że jak dla mnie bardziej interesująca okazałaby się eksploracja kamienicy w Bytomiu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie