Na mogiłę przyjdzie czas
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niezły chlew, zupełnie jak u nas na Wiejskiej.
Żrą śmieci to siedzą na wysypisku.
To jest ciekawe, że ograniczają sprzedaż rurek i innych sztućców a w tym zaj🤬ym maku, każdą pierdołę pakują w osobne opakowanie.
konto usunięte
2019-01-16, 0:15
Norma w każdy piątek/sobotę w macu w Poznaniu na Półwiejskiej.
Gdzie taka cywilizacja dotarła ?
konto usunięte
2019-01-16, 1:08
Rebeliant napisał/a:
Gdzie ta zaawansowana cywilizacja się mieści na mapie świata?
Na jednej z tych wysp.
konto usunięte
2019-01-16, 3:50
Wszystko fajnie tylko gdzie do h🤬ja rozum i godność człowieka ???
Hapi
2019-01-16, 6:28
Zupełnie jak wczoraj w macu przy A2 niedaleko węzła Jordanowo po wizycie licznej wielopokoleniowej rodziny rzymskiej (Roma).
Parapapapapa kocham ten syf
Jeśli chodzi o fasffoody takie sieciowe to nie cierpię jedzenia z mcdonald. Za to raz na jakiś czas chętnie zjem w KFC. Będąc w angli kumpel powiedział mi, że tam KFC jest mega tanie i raczej jest to knajpa dla biedaków. Żarcie jak żarcie, w każdym kfc takie samo. Warunki jakie tam panowały - podobne do tego co na tym filmie. U nas pójdziesz do KFC to musisz mieć troszkę grosza chociaż no i zazwyczaj porządek jest... to mnie zdziwiło wtedy bardzo.
Mak w Katowicach na dworcu w sobotę o 2 rano.
Byłem widziałem i potwierdzam... Latać z tymi burakami z tym bydłem to masakra... W Krakowie jest ich od c🤬ja i w nocy w maku nie raz robia trzode... Sie nie dziwie bo dla mnie to zawsze była biała hołota