Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pyotreck 2017-07-11, 15:57 79
Co ta dzicz zrobiła z naszym Lwowem...
Zgłoś
k................s 2017-07-11, 16:01 10
Ciekawe, jak przyjadą do nas, to potrafią sprzątać
Zgłoś
Dexterous 2017-07-11, 16:05 15
krzyks napisał/a:

Ciekawe, jak przyjadą do nas, to potrafią sprzątać

To tak jak cebulaczki - brytyjskie i niemieckie kible czyszczą wybornie, a w Polsce syf

podpis użytkownika

Слава Україні! Героям слава!
Zgłoś
miszczp4telni 2017-07-11, 16:34 1
Jak mówił Szczepan z serialu "DOM" takiel luftu(powietrza) jak we Lwowie, to na całym świecie nie ma..
Zgłoś
~Velture 2017-07-11, 17:04 3
Ale to nie ma wiele wspólnego z tym, że nie wywożą im śmieci.
Oni zwyczajnie są tacy.
U mnie na moich wyp🤬dowach to pełno tych żółto niebieskich brudasów bo sporo firm tam jest logistycznych zatrudniających na magazynie i do sprzątania za 50% ceny jaką by wziął Polak.
Wynajmują pokoje w biedniejszych rodzinach i jak idzie taki ulicą to syfu zostawia po sobie w c🤬j. Dosłownie idzie to ścierwo brudne i wp🤬la powiedzmy batona to nie włoży do kieszeni papierka aby wyj🤬 do śmietnika tylko sru na drogę albo pobocze. Jak coś pije to wyp🤬ala tak samo. Zwykle tanie piwa z plastiku i uj🤬e wszystkie pobocza i rowy melioracyjne tym bo jaśnie pan nie może wyj🤬 do kosza tylko pod siebie.
Polskiego ni c🤬ja nie zna, angielskiego tym bardziej. Jak idą gdzieś do sklepu czy cokolwiek to jeszcze mają pretensje, że Polak w Polsce nie rozumie ich.
Ostatnio jak te nawałnice były i z sąsiadami wycinaliśmy upadłe drzewa z ulicy aby dało się wyjechać to taki podszedł do nas i pyta po rusku gdzie mieszka jakiś k🤬a Dmitrij.
Mówimy, że nie wiemy a ten zaczyna się na nas wk🤬iać i podnosi głos "Dmitrij twoju mać, blać" i łapie agresora zjeb p🤬lony bo nie wiemy gdzie jego ziomek mieszka.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Mr.Drwalu 2017-07-11, 17:39 2
Syfiarze francowate.

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Essent 2017-07-11, 18:30 2
Pytanko,nadal tam w Donbasie wojny są ??
Zgłoś
B................k 2017-07-11, 19:22 4
Te filmiki chyba najlepiej oddają co w głowach mają UPAdlińcy banderowscy. Chyba lepiej się tego nie da zobrazować.
Zgłoś
e................s 2017-07-11, 19:25 3
Dexterous, lala, pod multikontem
Zgłoś
J................o 2017-07-11, 20:27 1
C🤬j może i nie na temat i ogólnie ale

Chciałbym żeby stała kiedyś akcja która ukaże ludziom co śmieci zrobiły z światem, żeby taka wizja była jak z Fallouta, gdzie jedzenie chodzi po ziemi i skacze

Żeby k🤬y się ogarnęły, zadbały trochę o coś co mamy jedno
Zgłoś
krylo9222 2017-07-11, 21:29 4
Chcesz wyj🤬 śmieci a nie wiesz gdzie.... TYYYYYLKOOO WE LWOOOWIEEEE
Zgłoś
Dexterous 2017-07-11, 22:29 3
elfis napisał/a:

Dexterous, lala, pod multikontem

Wyjmij penisa z ust jak coś do mnie mówisz.

podpis użytkownika

Слава Україні! Героям слава!
Zgłoś
Sabbastian 2017-07-11, 23:29 10
Sprawa śmieci we Lwowie rozwiązana od kilku miesięcy. Zwyczajnie brakło miejsca na ich wysypisku a nikt inny nie chciał z różnych powodów tego przyjąć. Handluję z Ukrainą od kilku lat, mam w Częstochowie mechanika z Ukrainy który ma najnowocześniejszy w mieście zakład, poza tym mam kilku pracowników z Ukrainy i nie wiem gdzie widzicie ten ich syf, brud i zacofanie. Ludzie jak w każdym kraju, jedni k🤬y za innymi by każdy w ogień skoczył. Wiele łączy, od c🤬ja nas dzieli, ale z każdym narodem wkoło mamy na pieńku ponieważ taka ta nasza historia.
Zgłoś
orzeszku 2017-07-12, 1:43
bywam w rosjii, to jest wschód, niszczą wszystko. zabawki dzieciom, pomniki, wszystko co nie jest pilnowane
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie