📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Cytat:
Nie wiem czemu jeszcze tu nie trafiło
Może dlatego, że większość użytkowników ma jednak bardziej wyrafinowane poczucie humoru, mimo że plasuje się ono ciągle na poziomie sucharów.

Potwierdzam nie raz mijam ten znak, ale nigdy nie myślałem nad nim aż ak szczegółowo
nie wiem dlaczego wprowadzono te znaki skoro: Rowerzysta może przekroczyć przejście dla pieszych jako pieszy prowadzący rower. Przejazd dla rowerzystów powinien być oznaczony znakiem pionowym D-6a lub D-6b i znakiem pionowym P-11.

Kambodia66 zamknij jape, zaraz wylądujesz w odrze i cie zjedzą piranię.
Probojesz się wymądrzyć w dodatku nietrafnie.
Po co to komu?
Probojesz się wymądrzyć w dodatku nietrafnie.
Po co to komu?

^up, po co ta spinka, zaraz wyzwą cię od gimbusów i na tym się skończy

marcindrut napisał/a:
nie wiem dlaczego wprowadzono te znaki skoro: Rowerzysta może przekroczyć przejście dla pieszych jako pieszy prowadzący rower. Przejazd dla rowerzystów powinien być oznaczony znakiem pionowym D-6a lub D-6b i znakiem pionowym P-11.
po prostu musisz byc cyrkowcem i balansując na ramie rowera pokonać przejscie, przeciez kazdy tak robi
światła oczywiście nie dotyczą bicykli
poza tym tam jest robot ,a nie człowiek

poza tym tam jest robot ,a nie człowiek

Kurde kilka centymetrów niżej ten ludzik i penis jak się patrzy...

To uczucie gdy wrzucasz coś na Sadola a komentarz ośmieszający twoja osobe ma więcej piw niż sama wrzuta

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie