Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
J................S 2015-01-03, 1:10 69
jedna dla mamy, że grałeś w tomb raidera, druga dla kumpli, że byłeś na wyj🤬ej w kosmos wixie i ta trzecia, prawdziwa, siedziałeś na kwejku bo ci się tomb raider ścinał
Zgłoś
m................t 2015-01-03, 3:01 5
up, skąd wiedziałeś?!!

ps przemek to nie imię, przemek to pedał
Zgłoś
k................6 2015-01-03, 5:50
Nie takie rzeczy my ze szwagrem robili...
Zgłoś
BrainSeeker 2015-01-03, 9:30 5
Co robiłeś w sylwestra?

Wbiłem 70 lvl i buty na +5.
Zgłoś
P................s 2015-01-03, 16:15 2
Ten kawał wręcz emanuję i śmierdzi srejkiem. Jestem uzytkownikiem sadola od ok. 4 lat. Nie zawsze zalogowany ale byłem. I aż mi serce ,że epoko debili zaczyna schodzić z srejka na SADOLA. Gdyby nie hard to ten portal zamieniłby się w coś podobnego jak srejk. O k🤬a. To się rozpisałem.
W skrócie. Kawał mnie nie śmieszył.

P.s. Sory chciałem zrzucić emocję.
Zgłoś
D................x 2015-01-03, 16:17
@ Preeezes pomogło? czy wkleić zdjęcie tubki z maścią ?
Zgłoś
pele69 2015-01-03, 16:35 1
K🤬a, to nie jest dowcip, to jest zwykła standardowa odzywka. Co to tutaj robi, ja p🤬le.
Zgłoś
M................. 2015-01-03, 17:19
Jaa p🤬le.. To jest takie żenujące jak kawały o twojej starej.
Zgłoś
w................7 2015-01-03, 17:38
Takie prawdziwe...
Zgłoś
z................y 2015-01-03, 18:24
Jeszcze mi nie opowiadali ;(
Zgłoś
S................f 2015-01-03, 18:39 1
Zwykle po prostu omijam takie wstawki typowo kwejkowe, żeby nie przyczyniać się do ich popularności, ale to już przechodzi ludzkie pojęcie. Autorze, czy Ty żyjesz w Polsce od tygodnia, czy na Sylwestra pierwszy raz piłeś alkohol? Nie każdy musi Sylwka nie pamiętać, ale chyba nikogo taki tekst nie dziwi w tym kraju? Co to k🤬a tutaj robi ja się pytam? Ani to śmieszne, ani sadystyczne, ani tym bardziej oryginalne. Brak mi słów, żeby opisać to, jak c🤬jowa jest ta wstawka.
Zgłoś