W Hondurasie to bym się zgodził
K🤬a dalem piwo za szybko, co za k🤬a c🤬jowy podklad dla j🤬ych nastoletnich przygłupów. C🤬jowe jak c🤬j. C🤬jnia sk🤬siala i c🤬jnią pogania.
Poligon6 wzywam Cie
K🤬a dalem piwo za szybko, co za k🤬a c🤬jowy podklad dla j🤬ych nastoletnich przygłupów. C🤬jowe jak c🤬j. C🤬jnia sk🤬siala i c🤬jnią pogania.
Poligon6 wzywam Cie
r061071 napisał/a:
apetyczne babcie r*chałbym
Widzę towary bierzesz w ciemno?? Ryzykant szanuję... Całę życie hazard... Ehh wiesz jak czerpać z życia pełnymi garściami ja bym nie miał odwagi

podpis użytkownika
Ola gringo
ProVVe napisał/a:
Widzę towary bierzesz w ciemno?? Ryzykant szanuję... Całę życie hazard... Ehh wiesz jak czerpać z życia pełnymi garściami ja bym nie miał odwagi
Bądzmy poważni

podpis użytkownika
forza nostra legge
Jerzy_Owsik napisał/a:
W Hondurasie to bym się zgodził
Poligon6 wzywam Cie
Za mało c🤬jów w wypowiedzi, wciskaj więcej bo koledzy z zety pomyślą, żeś taki "ą ę" i jeszcze profilaktycznie wp🤬lą. Chyba że to taki słaby humor, ale też na poziomie Mirka budowlańca, co by tylko discopolo słuchał, bo to najlepsze przecież jest.
Niesamowite jak ta muzyka pasuje do ich klimatu, może twórcy zechcieliby zmienić kraj.
powiem tak wrocilem wlasnie z nocki mysle ciekawe co tam ciekawego jakies z🤬by wrzucili na sadola i jeb banan na gebie daje browara

jak oni mogą tańczyć przy tej muzyce, przecież tego nawet się słuchać nie da
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Lizodup napisał/a:
K🤬a hajluje
nie znasz się to nie opowiadaj głupot
do hajlowani to ręka za nisko, one się śmiej że w Polsce jest taka sama zima jak u nich już i można przyjeżdżać bo nie zmarzną, a kiedyś to było tyle śniegu wszędzie gdzie się patrzyło