Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Historia bardzo dobrze zapowiadającego się boksera i nadzieja na upragnionego pierwszego Polskiego mistrza wagi ciężkiej.(Tak, zaraz połowa ludzi zhejtuje to mówiąc, że za dużo gada itp., lecz po prostu ma on taki "uliczny" i twardy charakter i taki już jest.) Z Chuligana zmienił się w według mnie nadzieję Polskiego boksu i chwała mu za to .

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-08, 20:35 1
boże! on ma brwi jak ciota! nawet wśród pedałów jest to już passé!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-08, 20:41 3
EudezetReprezent napisał/a:

~Conscribo gimbozorda to sobie nazywaj swego ojca chetnie bym cie spotkal na ulicy to zaraz bysmy sobie wytlumaczli to i owo i by sie zobaczylo jaki jestes mocny w gebie

siersciuchu szmaciazu

Siema Stefan

Zgłoś
Skowu 2013-01-08, 20:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-01-08, 20:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-08, 20:54 1
Zgłoś
Conscribo 2013-01-08, 20:59 3
Zgłoś
xmikexpl 2013-01-08, 21:09 1
A ja powiem tak. Dzieci którzy ogladają boks od 2 lat i udają wielkich specjalistów..... Szpila jest niepoprawnym, mało taktownym, nieokrzesanym skur...synem który nie miał pojęcia o boksie jeszcze 2 lata temu. Teraz proponuję wszystkim mędrcom przeczytać biografię 4 największych pięsciarzy wagi ciężkiej i jak nie znajdziecie podobieństwa to robie LOGOUT z sadistic.pl... Ludzie wiem że jest niepoprawny, że nies jest Klitschko ani daleko mu do Alliego ale jest naszym pretendentem do mistrza świata Wagi CIęzkiej. I czy jest kawał bydlaka czy kogucik to powinno Was guzik obchodzić. Komentujecie że jest taki czy owaki a nie widzicie że to koleś pokroju Tysona i wierze w to że będzie mistrzem, zobaczycie. Sam walczyłem w Kszo OStrowiec potem troszkę w KZ Łódź i pojęcie o walkach jako takie mam. Jeszcze raz, jak nie będzie mistrzem to nie ma mnie na sadistic.pl///
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-08, 21:22
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-08, 22:12
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 3:53
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 9:37
@xmikexpl,

to, że boksowałeś wcale nie musi oznaczać, że na boksie się znasz. Wielu wybitnych sportowców zostaje trenerami i nie osiągają sukcesów, mimo, że ich sportowe kariery były bardzo udane, także to nie jest wyznacznikiem... Tyson i Szpilka? Widziałem może z 80% walk Tysona, zarówno jak był młody i już starszy i kurna uwierz mi, ale Szpilkę łączy z nim jedynie agresja (tyle że Mike umiał ją wykorzystać, Szpilka teo jeszcze nie potrafi)... Do Tysona w wieku 19 lat, 23letniemu obecnie Szpilce jeszcze daleko... Technika, gibkość, szybkość, siła ciosu, bardzo dobre uniki, to wszystko jest po stronie Tysona w wieku 19lat, Szpilce w wieku 23lat tego wszystkiego jeszcze brakuje. Nie mówię, że Artur nie jest w stanie zdobyć mistrza świata, ale porównywanie go do Tysona jest błędem.
Zgłoś
wariatSND 2013-01-09, 15:20
A ja zacytuje Mike Tyson-a jak wyzywał typa "Będę Cię tak długo dupczył aż mnie pokochasz" i mam wrażenie ,że Szpilka się na nim wzorował
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 18:34
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 21:23

masz tu swojego stefana lamusie
Zgłoś
shogun 2013-01-09, 22:08 1
Każdy ma swoich ulubionych bokserów i inne kryteria ich oceny ale wkurza mnie jak po nim jedziecie nie lubisz go to nie oglądaj jego walk. Bracia Kliczko np są mistrzami są skuteczni ale mi na przykład ich styl się nie podoba i nie lubię ich oglądać mimo to cenię ich za postawę w życiu są wykształceni opanowani zawsze potrafią się zachować. Gołota nie był nigdy mistrzem (wg mnie nie słusznie) i w boksie i w wypowiedziach ale dla mnie to nasz najlepszy bokser lubie oglądać jego walki, jak robi swoje zajebiste uniki, Tayson miał dobry mocny cios walił haki jak koń z kopyta a Szpilka też ma jakąś swoją manierę że jego walki są widowiskowe może jeszcze długa przed nim droga ale trzymam kciuki za niego że stanie w ringu po pas i z nim z niego zejdzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem