c🤬j nie nadzieja, bije się z leszczami, ma gorącą głowę co przy lepszym przeciwniku skończy się cięzkim nokautem.
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
M................3
2013-01-07, 20:40
W walce nie ma takiej gorącej głowy, a do Zimnocha nie ważne jak wyjdzie... i tak go zmiażdży.
Tak bije się z leszczami, lecz według mnie dobrze,iż dostaje przeciwników "stopniowo" nie chciałbym żeby popełnił ten sam błąd co wach (ktory boksowal c🤬jowo )ktory na walke z kliczkom został puszczony za wczesnie.A co do goracej glowy to on sam mowi ze takowa ma i stara sie bardziej ogarniac bo wiadamo ze ze starym wyjadaczem rzuci się na niego zostanie wypunktowany i dechy.
E................t
2013-01-07, 20:46
bije się z leszczami,takimi jak ty ? kazdy z nich by ci obil ryja wiec troche szacunku
a................5
2013-01-07, 20:56
"Ja Ci k🤬a dziecko zrobię, ty k🤬a szmaciarzu, Cię rozjebię k🤬a" - Artur Szpilka
Z................F
2013-01-07, 21:51
Nadzieja polskiego boksu? Toż to ten boks leży i kwiczy. Popatrzmy na Artura:
-Fizycznosc? wygląda jak otłuszczony (pół)ciężki. Dodajmy do tego wieczne kontuzje, jak choćby spowodowane krzywym postawieniem nogi przy schodzeniu ze schodów.
-Bomba w łapie? Dziadek McCline stał i przyjmował jego cepy nic sobie z tego nie robiac, inny prospekt wagi ciezkiej Magomed Abdusalamov(16(16ko)-0-0) znokautował go w 2 rundzie.
-Technika? Tak, duzy progres, zamiast cepować zaczął używać lewego prostego, czasem. Swietny wyczyn jak na 23(24) letniego prospekta.
-Szybkosc? Nie błyszczał na tle otłuszczonego w/w Mccline.
-Psychika? To chyba jedyny plus, choć mam wątpliwości czy w momencie gdy walka nie bedzie sie ukladała po jego myśli zachowa zimna głowe i zrealizuje zalozenia taktyczne zamiast tworzyć wiesniacka bójke.
Do tego straszne prostactwo, taka uroda boksera? C🤬ja prawda, trash talking przed walka to jedno, a zachowywanie sie jak totalny półgłówek to drugie.
Sama psychika mistrza swiata sie nie zdobywa, jest młody, ma czas ale jak dla mnie to bedzie najwyżej przeciętny średniak, ale czas pokaze . Czekam na jego walke z przecietnym zawodnikiem dobrym techniczne, oczywiscie takim który nie ma 40+ lat, zobaczymy ile wart jest nasz samozwanczy przyszly mistrz swiata
Ciekawe czy widelec potrafi poprawnie utrzymać.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
a cycków siostry nikt nie zauważył...
co z wami?!
robi z siebie buraka, bo pewnie jest "burakiem". Takich przyszłych "mistrzów" Polska nie potrzebuje
EudezetReprezent napisał/a:
bije się z leszczami,takimi jak ty ? kazdy z nich by ci obil ryja wiec troche szacunku
Kuurwa, kolejny argument gimbozorda. Idź i nie wracaj.
Mateja był słabym zawodnikiem? był. Ale taaaak, szacunku k🤬a, bo skacze lepiej od każdego z sadistica, i broń boże go nie skrytykuj.
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
b................i
2013-01-08, 12:39
Teraz hejtujecie a jak dojdzie na szczyt to się zacznie: "zawsze w niego wierzyłem, wielki bokser", frajerki j🤬e