Jak zwykle pierwszą ofiarą tej ideologii są dzieci...
a było się bawić grzecznie w domu kentami...
Chyba Kenami, ale co ja ta wiem, ekspertem nie jestem. Zawsze wolałem bawić się Barbie...
podpis użytkownika
nic nie widziałem nic nie słyszałemA dobrze tak młodej lesbie
na szczęście tylko lewaki indokrynują dzieci...
ja tu nie widzę, dzieci którym każe brać się udziału w czymś czego nie rozumieją.
Czyli lewandowski jest gejem ...
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJedyny lewandowski o jakim słyszałem, to taki spedalony, lalusiowaty piłkarzyk. Więc jeśli chodzi o tego, to wiadomo.
Ten spedalony lalusiowaty piłkarzyk zarabia w rok więcej niż ty uciułasz przez całe życie
Ja też już mam odruch wymiotny widząc jego gębę na kolejnym bilbordzie, ale sukcesu odebrać mu nie możesz.
Przecież to nienaturalne niezdrowe zachowania są przeczy to racjonalnemu podejściu i temu co instynkt podpowiada po co to ukazywać to trzeba tępić a oni próbują uważać się za normalnych ze tacy się urodzili i są skrzywdzeni przez naturę, niech nie każą tego legalizować i jeszcze mieć prawa z tego, w głowie się to wszystko nie mieści, brak slow nawet nie ma tu czego porównywać. DZIWACTWU stanowcze NIE!!! p🤬lone zepsute pasożyty bez godnosci k🤬a nawet nie wiem jak to to nazwać szlag mnie trafia...