Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aruś 2012-10-20, 10:36 11
Cytat:

Z napisami!

Kłamiesz!
Zgłoś
Darkstep 2012-10-20, 16:11
Gdzie ta muzyka elektroniczna ? Ani to trance, ani dubstep, ani d'n'b, ani nic 0_0....
Zgłoś
Roszp 2012-10-20, 16:53 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-21, 22:37
i znowu sie spinaja,,,,, information 02:06 hehe dobre
Zgłoś
Jabuszko 2012-10-21, 22:37
youtu.be/DZGINaRUEkU

To jest dobry kawałek a nie to co dałeś ;p
Zgłoś
Mizantrop 2012-10-21, 22:44
Dla zainteresowanych podam linki do źródła większości przemówień.
Cytat:

TED (Technology Entertainment and Design) – konferencja naukowa organizowana przez amerykańską fundację non-profit Sapling Foundation. Jej celem jest popularyzacja – jak głosi motto – "idei wartych rozpowszechniania". Obecnym kuratorem jest Brytyjczyk, Chris Anderson, były dziennikarz komputerowy i wydawca.
Każdy mówca dostaje maksymalnie 18 minut. Wśród najważniejszych uczestników było wielu wybitnych naukowców, polityków, przedsiębiorców i działaczy społecznych, m.in.: Richard Dawkins, Stephen Hawking, Jane Goodall, Bill Gates, Bill Clinton, Naomi Klein, Gordon Brown. Pierwszym Polakiem na konferencji TED był Jacek Utko (2009)[2].

ted.com/talks
ted.com/talks?lang=pl&event=&duration=&sort=newest&tag= - przemówienia z polskimi napisami
youtube.com/user/TEDtalksDirector - kanał na YT
Zgłoś
zderealizowany 2012-10-21, 22:50 3
Widzę, że się spodobało. Łapcie więcej:

Zgłoś
konto usunięte 2012-10-21, 23:27
krótko mówiąc, zajebiste
Zgłoś
urotsukidoji 2012-10-21, 23:33 1
bierzcie i żryjcie z tego wszyscy http://www.symphonyofscience.com/
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-22, 17:12
murzyn w 0:22
ciekawe kto go wpuscil
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-23, 17:58
Za śpiewającego Carla Sagana Piwko leci
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-23, 19:50
nie wiem czemu nie słyszałem tego wcześniej, te kawałki mają najsensowniejszy tekst ze wszystkich lol
nie mogę przestać słuchać Ode to the Brain
luv science
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem