👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie ta muzyka elektroniczna ? Ani to trance, ani dubstep, ani d'n'b, ani nic 0_0....
Dla zainteresowanych podam linki do źródła większości przemówień.
ted.com/talks
ted.com/talks?lang=pl&event=&duration=&sort=newest&tag= - przemówienia z polskimi napisami
youtube.com/user/TEDtalksDirector - kanał na YT
Cytat:
TED (Technology Entertainment and Design) – konferencja naukowa organizowana przez amerykańską fundację non-profit Sapling Foundation. Jej celem jest popularyzacja – jak głosi motto – "idei wartych rozpowszechniania". Obecnym kuratorem jest Brytyjczyk, Chris Anderson, były dziennikarz komputerowy i wydawca.
Każdy mówca dostaje maksymalnie 18 minut. Wśród najważniejszych uczestników było wielu wybitnych naukowców, polityków, przedsiębiorców i działaczy społecznych, m.in.: Richard Dawkins, Stephen Hawking, Jane Goodall, Bill Gates, Bill Clinton, Naomi Klein, Gordon Brown. Pierwszym Polakiem na konferencji TED był Jacek Utko (2009)[2].
ted.com/talks
ted.com/talks?lang=pl&event=&duration=&sort=newest&tag= - przemówienia z polskimi napisami
youtube.com/user/TEDtalksDirector - kanał na YT
bierzcie i żryjcie z tego wszyscy http://www.symphonyofscience.com/

nie wiem czemu nie słyszałem tego wcześniej, te kawałki mają najsensowniejszy tekst ze wszystkich lol
nie mogę przestać słuchać Ode to the Brain
luv science
nie mogę przestać słuchać Ode to the Brain

luv science
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie