👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Od kiedy takie "sportowe" zachowania przestały być piętnowane, a potem zaczęły być akceptowane, by w końcu przeobrazić się w normę, a następnie w jakiś szczyt mody i wyrafinowany kunszt, to nie oglądam tego "sportu". Przynajmniej na tym "światowym" poziomie, gdzie "grają" "gwiazdy", a nie piłkarze.
Rozłożył się do dymania. W końcu piłka nożna jest dla pedałów itd...

Zawsze chciałem to wrzucić, ale jak dotąd każdy mnie uprzedzał

TB303 napisał/a:
Obrazek
Zawsze chciałem to wrzucić, ale jak dotąd każdy mnie uprzedzał![]()
No to masz swoje 5 minut

Cytat:
Zbigniew Boniek
@BoniekZibi
Tytuł v-ce debila! Debil jest tylko jeden i nikt go nie wyprzedzi
Czy mowa o tym łysym fiucie, który jest uosobieniem kalosza?
Czy kogoś to dziwi? Wystarczy spojrzeć na kolor skóry tego trenera! Biały, zakompleksiony rasista!
TB 303 wszyscy wiemy że zamiast iść na trening, oglądnąć dobry mecz to wolisz wylegiwać się na wersalce ze swoim kotem, weź sie za siebie chłopaku...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie