👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie syn Kalisza tylko sam Kalisz- z okresu średniej szkoły. Chyba był dresiarzem
hyhy

Przerąbane życie już od etapu niemowlaka... Piwo dla młodego, niech się trzyma!

Serio, wolałbym, żeby ten po prawej był posłem - taki to najwyżej zasra sobie gacie... Ten po lewej zasra cały kraj.

ale to by się zgadzało bo rozumek Kalisza zatrzymał się w rozwoju na etapie niemowlaka

Jak widzę tego capa to mnie na wymioty zbiera ... czerwona zawszona morda

Ha Ha. Mama mi kiedyś opowiadała jak koledze z pracy urodził się syn. Facet mówił, że wszystko super tylko, że wygląda jak Kalisz. Teraz już wiem mniej więcej jak ten bobas musiał wyglądać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie