Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Syn Tuska
Newralgiczna • 2012-04-19, 10:00
Zasłyszane w radyju EskaROCK:
-Syn Tuska będzie pracował na lotnisku
-A co będzie robił?
-To samo, co tata, majstrował przy samolotach

podpis użytkownika

Jeśli zauważasz, że znajdujesz się po stronie większości, czas, byś się zatrzymał i zastanowił. - Mark Twain
Zgłoś
camel87 2012-04-19, 10:05
Czekamy na komentarze, w 80% w komentarzach są zabawniejsze kawały i dla nich PIWKO
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-19, 10:18 1
Cytat:

Czekamy na komentarze, w 80% w komentarzach są zabawniejsze kawały i dla nich PIWKO

komentarz w 80% zabawniejszy niż żart-piwko leci?
Zgłoś
dawid131 2012-04-19, 11:59 1
Jebie kaczką na odległość

podpis użytkownika

Precz z polityką
Zgłoś
BongMan 2012-04-19, 15:34 9
Ale ludzie są poj🤬i. Katastrofa miała miejsce dwa lata temu, jest mnóstwo przesłanek i dowodów na to, że to nie był zamach, a ludzie i tak swoje p🤬lą a pisowskie szczekaczki są w siódmym niebie. Mało tego - nie tak dawno temu, w bardzo podejrzanych okolicznościach, zmarł Andrzej Lepper. Widać jak c🤬j, że to było zabójstwo a i tak wszyscy mają na to wyj🤬e.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
pakicito 2012-04-19, 16:50 15
@up
przypadkiem to można sie wj🤬 pod samochód; gówno mnie obchodzili ludzie w tupolewie, ale żeby tuska posadzić za zamach to jestem za! a leppera wiadomo, że zaj🤬i, bo za dużo wiedział
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-19, 16:57
rosną brzozy w lesie
wiatr echo strzałów niesie
przypomną przed wyborami
tych co zginęli pod tymi brzozami
takie ż🤬dowskie taktyki
z prezesowsko-pisowskiej lektyki
Zgłoś
vass 2012-04-19, 17:03 3
Kaczor kazał lądować, to jest główny zamachowiec i jeszcze za to odpowie.
Lepper tyle kasy pożyczył od ludzi z miasta, że chyba nie miał innego wyjścia.
Ale lepiej propagować teorie spiskowe, bo głupi lud to kupi, a Rydzyk z Maciarewiczem potwierdzą.
Zgłoś
thewhitestar 2012-04-19, 17:10 3
Pisowcy krzyczący o zamachu byli do niedawna śmieszni, ale po tym jak 1/4 Polski zaczęła w to wierzyć cała sprawa śmieszną być przestała. Dzisiaj słyszałem jak Macierewicz stwierdził że Rosja tym samym wypowiedziała nam wojnę... K🤬a, ja się naprawdę boję że PiS dojdzie do władzy, ci chorzy psychicznie ludzie mają w dupie Polskę i Polaków, ich problemy i potrzeby. To już się przerodziło w zwyczajną sektę mającą na celu pomszczenie Największego Polaka i Patryjoty w historii Polski.
Jak k🤬a myślący ludzie mogą dzisiaj śpiewać "wolną Polskę racz nam wrócić panie" (czy jak to tam idzie)!?
Zgłoś
~Tołdi 2012-04-19, 17:43 2
K🤬a skończcie te polityczne dyrdymały

a vass ma jak zwykle najwięcej do powiedzenia

podpis użytkownika

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
Demolka90 2012-04-19, 17:56
Wszyscy dobrze wiedza ze to nie byla katastrofa jakby tak bylo to by ruski daly dokumentacje.

podpis użytkownika

buli
Zgłoś
kózka 2012-04-19, 18:13 8
Ten syn Tuska to do Breivika podobny

podpis użytkownika

Zgłoś
vass 2012-04-19, 18:58 1
Tołdi napisał/a:

K🤬a skończcie te polityczne dyrdymały

a vass ma jak zwykle najwięcej do powiedzenia

Ty za to nie masz nic do powiedzenia, same smuty p🤬lisz
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-19, 21:51
vass p🤬li jakby sam był Tuskovem albo jego synem.
Zgłoś
marna 2012-04-19, 22:10
Michał Tusk właśnie zmienił pracę. Do tej pory syn premiera był zatrudniony w trójmiejskim dodatku Gazety Wyborczej. Od 16 kwietnia został pracownikiem Portu Lotniczego imienia Lecha Wałęsy w Gdańsku. Michał Tusk jest obecnie pracownikiem działu Analiz i Marketingu, gdzie dostał się poza konkursem i zarabia ponad 4 tysiące złotych miesięcznie. Czyli znacznie mniej niż jego młodsza siostra Kasia, która ponoć ma 18 tysięcy miesięcznie.

Od półtora roku kuszono mnie tą propozycją. W końcu się zgodziłem – tłumaczy Michał Super Expressowi.

Dlaczego aż tak o niego zabiegano?

Ponoć syn premiera został zatrudniony z powodu artykułów o tematyce lotniczej, jakie pisał do Wyborczej. Według Michała Dargacza, rzecznika prasowego lotniska, Michał Tusk "wielokrotnie podpowiadał rozwiązania, które potem wdrażano".

pudelek.pl/artykul/39682/tusk_odszedl_z_wyborczej_ma_prace_za_4000_zl/

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie