👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zacny pomysł. Tylko kaszojad się nie spisał. Następnym razem będzie czujny jak ważka.
Folur napisał/a:
płacz tatusiów w komentarzach za 3...2...1...
W sumie pedryl będzie miał ciężko tatusiem zostać z innym pedrylem. Niby się da ale tutaj na szczęście polskie prawo utrudnia patologii takie manewry.
ja kiedyś widziałam ostrzejszą zabawę, młoda, na oko ze cztery lata bujała się z tatusiem na takiej huśtawce deskowej, młoda siedziała, a tatuś rączką z drugiej strony przeważał, no i młoda postanowiła zejść z huśtawki, a tatuś się zagapił i nacisnął swoją stronę huśtawki...
dostała pod brodę, pełno krwi, chyba jej żuchwę złamał, wrzask był na cały park, a najzabawniejsze, że się na to patrzyłam i nawet mi do głowy nie przyszło, że to może dać taki efekt... w każdym razie nigdy więcej nie pozwoliłam swojej bujać się na takiej huśtawce
dostała pod brodę, pełno krwi, chyba jej żuchwę złamał, wrzask był na cały park, a najzabawniejsze, że się na to patrzyłam i nawet mi do głowy nie przyszło, że to może dać taki efekt... w każdym razie nigdy więcej nie pozwoliłam swojej bujać się na takiej huśtawce
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie