Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
hardowski 2014-06-06, 23:02 1
Blackrock napisał/a:

a no tak, ty nie pójdziesz siedzieć bo stary pewnie opłaca połowę wąsatych januszów z POlicji

Pf... Co to za problem wziąć auto w leasing?

A toru już pewnie na krechę nie dadzą.
Zgłoś
rigsuit 2014-06-06, 23:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
666s 2014-06-06, 23:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marshal 2014-06-06, 23:35
Tez mi sie wydaje ze Bogus a nie Krzysiu lub Tomus.

Niby sie nie wpakowal a nikogo ale nie wiadomo jakto bylo z tylu. Bo jednak nikt nie spodziewa sie ze minie ich Beta lecaca 250kmh po miescie... A w sumie motocyklisci bardziej bezpiecznie jechali bo nie wpychali sie na czerwonym itp.

No ale jedno czy tak czy tak trzeba powiedziec. Skill jest.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-06, 23:38 4
Zgłoś
darek.xan 2014-06-07, 0:40
Boguś ma małego fiutka

Wnioskuje że w tym innym filmie obrazującym podobny brak mózgu pojawia się to bmw z tyłu:
(https://www.sadol.pl/ekspresowe-holowanie-na-lince-vt297956.htm)

Można spokojnie odczytać rejestracje:

SZ YBKI

Nie wiem na ile prawdziwa, ale szczerze mówiąc widze tego idote albo na cmenatrzu albo za kratkami.
Zgłoś
tomus79 2014-06-07, 0:44 2
Zgłoś
kothletino 2014-06-07, 1:35
tomus79 napisał/a:

...komentaze ...

Zgubiłeś "r" w przypływie emocji. Co do filmiku to widać brak wyobraźni. Najwidoczniej Boguś dopiero co zszedł z konsoli.
Zgłoś
Morni 2014-06-07, 1:58 1
Zgłoś
kicsi 2014-06-07, 2:02
Napiszę to, bo nie mogę patrzeć jak sami się kaleczycie, Froguś a nie Boguś...
i zapewniam, że jeśli z czegoś zszedł, to na pewno nie z konsoli do gier, a przesiadł się z jednego auta do drugiego. Co do filmiku nie będę się wypowiadał, dodam tylko tyle iż źle zrobił wrzucając to do sieci ;/
Co do rejestracji, naklejki na szybie itp... proszę was, nie męczcie się z odczytywaniem czegokolwiek zawartego w tym filmie i nie próbujcie wymierzać sprawiedliwości, bo się pogubicie w gąszczu własnych myśli
Zgłoś
Szczypek 2014-06-07, 2:09
z jednej strony debil do potęgi, który oby się rozwalił na drzewie zamiast walnąć w jakiegoś niewinnego człowieka, a z drugiej to co robi to jak umawianie się ze striptizerką. niby wszyscy są zniesmaczeni, ale w głębi duszy każdy by tak chciał 
Zgłoś
CichaWoda 2014-06-07, 3:26 1
nawet Zientarski wolniej jeździł
Zgłoś
riddick1773 2014-06-07, 6:49
Zgłoś
zdun 2014-06-07, 9:56
zawód z wykształcenia : syn
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-07, 11:22
@riddick, masz rację w dużej mierze. Zachowanie jego rodziców bardzo mu pomogło w wykształceniu takiego podejścia, o czym też napisałem. Musiałby być zajebiście inteligentnym i trzeźwo myślącym kolesiem, żeby samemu odkryć wartość pewnych spraw z takim wychowaniem (a raczej jego brakiem).
Co do tego, że napisałem coś w stylu "mam nadzieję, że szybko się wyeliminuje", to bardziej chodziło mi o to, że każdy dzień, w którym wsiądzie za kółko może skończyć się dla kogoś niewinnego wielką, życiową tragedią. Dlatego im szybciej i we własnym zakresie, bez mieszania innych w swoją śmierć, tym lepiej. Chociaż fakt, że szacunkiem nie darzę ludzi tego pokroju, a powinienem gardzić ich rodzicami - trafna uwaga.
Co do wypowiedzi, że każdy by tak chciał - owszem, chętnie siadłbym za sterami GTR- a, porsche czy lambo i polatał. Po torze, ewentualnie po odpowiedniej autostradzie. Nie po mieście.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem