Blackrock napisał/a:
a no tak, ty nie pójdziesz siedzieć bo stary pewnie opłaca połowę wąsatych januszów z POlicji
Pf... Co to za problem wziąć auto w leasing?
A toru już pewnie na krechę nie dadzą.
Tez mi sie wydaje ze Bogus a nie Krzysiu lub Tomus.
Niby sie nie wpakowal a nikogo ale nie wiadomo jakto bylo z tylu. Bo jednak nikt nie spodziewa sie ze minie ich Beta lecaca 250kmh po miescie... A w sumie motocyklisci bardziej bezpiecznie jechali bo nie wpychali sie na czerwonym itp.
No ale jedno czy tak czy tak trzeba powiedziec. Skill jest.
Boguś ma małego fiutka
Wnioskuje że w tym innym filmie obrazującym podobny brak mózgu pojawia się to bmw z tyłu:
(https://www.sadol.pl/ekspresowe-holowanie-na-lince-vt297956.htm)
Można spokojnie odczytać rejestracje:
SZ YBKI
Nie wiem na ile prawdziwa, ale szczerze mówiąc widze tego idote albo na cmenatrzu albo za kratkami.
tomus79 napisał/a:
...komentaze ...
Zgubiłeś "r" w przypływie emocji. Co do filmiku to widać brak wyobraźni. Najwidoczniej Boguś dopiero co zszedł z konsoli.
Napiszę to, bo nie mogę patrzeć jak sami się kaleczycie, Froguś a nie Boguś...
i zapewniam, że jeśli z czegoś zszedł, to na pewno nie z konsoli do gier, a przesiadł się z jednego auta do drugiego. Co do filmiku nie będę się wypowiadał, dodam tylko tyle iż źle zrobił wrzucając to do sieci ;/
Co do rejestracji, naklejki na szybie itp... proszę was, nie męczcie się z odczytywaniem czegokolwiek zawartego w tym filmie i nie próbujcie wymierzać sprawiedliwości, bo się pogubicie w gąszczu własnych myśli
z jednej strony debil do potęgi, który oby się rozwalił na drzewie zamiast walnąć w jakiegoś niewinnego człowieka, a z drugiej to co robi to jak umawianie się ze striptizerką. niby wszyscy są zniesmaczeni, ale w głębi duszy każdy by tak chciał

nawet Zientarski wolniej jeździł
zawód z wykształcenia : syn
konto usunięte
2014-06-07, 11:22
@riddick, masz rację w dużej mierze. Zachowanie jego rodziców bardzo mu pomogło w wykształceniu takiego podejścia, o czym też napisałem. Musiałby być zajebiście inteligentnym i trzeźwo myślącym kolesiem, żeby samemu odkryć wartość pewnych spraw z takim wychowaniem (a raczej jego brakiem).
Co do tego, że napisałem coś w stylu "mam nadzieję, że szybko się wyeliminuje", to bardziej chodziło mi o to, że każdy dzień, w którym wsiądzie za kółko może skończyć się dla kogoś niewinnego wielką, życiową tragedią. Dlatego im szybciej i we własnym zakresie, bez mieszania innych w swoją śmierć, tym lepiej. Chociaż fakt, że szacunkiem nie darzę ludzi tego pokroju, a powinienem gardzić ich rodzicami - trafna uwaga.
Co do wypowiedzi, że każdy by tak chciał - owszem, chętnie siadłbym za sterami GTR- a, porsche czy lambo i polatał. Po torze, ewentualnie po odpowiedniej autostradzie. Nie po mieście.